2024.10.12 | Szombat
Miksa napja

Munkahely
Keresés
86. oldal / összesen: 127
..
A Mol eladja a BaiTex LLC 49 százalékát a Turkish Petroleumnak
Eladja a Mol Nyrt. a BaiTex LLC vállalat 49 százalékát a Török Köztársaság nemzeti olajvállalatának, a Turkish Petroleum Corporation-nak (TPAO), az ügylet végső zárása a következő hónapban várható - jelentette be a magyar olajipari vállalat a tőzsde honlapján csütörtökön.
Fejlesztette logisztikai központját a Locargo Kft.
Több mint 470 millió forintos beruházással fejlesztette logisztikai központját a veszprémi Locargo Kft., a projekthez a szállítmányozással foglalkozó cég 188 millió forint támogatást nyert az Új Széchenyi Terv pályázatán - közölte a társaság az MTI-vel.
..
A közszféra átlagához hasonló bérezést szeretnének az egészségügyi szakdolgozók
Életpályamodellt és a közszféra átlagához igazodó bérezést szeretnének az egészségügyi szakdolgozók, és az utánpótlás kérdése is égető probléma. Minderről Bugarszki Miklós, a Magyar Ápolási Egyesület elnöke és Balogh Zoltán, a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara elnöke beszélt szerdán Budapesten.
..
Uniós munkavállalás - Alsó jövedelmi határ a Nagy-Britanniában dolgozók szociális ellátásához
Alsó jövedelmi határt szabott meg a brit kormány ahhoz, hogy a Nagy-Britanniában munkát vállaló külföldi EU-állampolgárok jogosulttá váljanak egy sor szociális juttatásra - közölte szerdán a brit munka- és nyugdíjügyi minisztérium.
..
Félmillióval csökkentheti az amerikai munkahelyek számát a minimálbér-emelés
Noha 16,5 millió alacsony bérből élő amerikai életszínvonalát megemelheti a Barack Obama elnök által javasolt minimálbér-emelés, annak következtében egy év alatt félmillió munkahely szűnhet meg - állapította meg a Kongresszusi Költségvetési Hivatal (CBO) kedden nyilvánosságra hozott jelentése.
Az EPCOS 10,5 milliárd forintos újabb beruházást hajt végre Szombathelyen
Az EPCOS Kft. 10,5 milliárd forint értékű beruházást hajt végre, új autóipari termékek gyártását kezdi meg, és a következő három évben fokozatosan 220-szal növeli dolgozói létszámát Szombathelyen - jelentették be a cég Csaba utcai telephelyén tartott ünnepségen kedden.
A GE megnyitotta budapesti szolgáltató központját
A GE megnyitotta kedden budapesti Globális Üzleti Szolgáltató Központját.
Növelte forgalmát tavaly az IKEA Magyarország
Az IKEA Magyarország árbevétele a tavaly augusztus végén zárult pénzügyi évben 2,49 százalékkal, 35 milliárd forintra nőt az előző évihez képest - mondta Árvai Eszter, a budaörsi áruház igazgatója kedden sajtótájékoztatón Budapesten.
..
Lassult a televíziók reklámbevételének csökkenése tavaly
Tovább csökkent a televíziók reklámbevétele tavaly az egy évvel korábbihoz képest, a visszaesés azonban már kisebb mértékű, mint egy évvel korábban - derül ki a Magyar Elektronikus Műsorszolgáltatók Egyesületének (MEME) megrendelésére az Ernst and Young által végzett felmérésből.
..
További teljesítmény-növekedést várnak a logisztikai szolgáltatók
Eredményes évet zártak 2013-ban a magyarországi logisztikai szolgáltatók, jelentős többségük a teljesítmény javulásáról számolt be az előző évhez képest a logisztika.com szakportál felmérése szerint, a válaszadók 78 százaléka az idei évre további bővülést remél, amely terveik alapján a foglalkoztatottak számának növelésében is megmutatkozik.
Jelentősen növelte árbevételét a Nemak Győr Kft.
Jelentősen növelte árbevételét tavaly a járműipar számára hengerfejeket készítő Nemak Győr Alumíniumöntöde Kft. - közölte az MTI-nek nyilatkozva David Toth ügyvezető.
..
Magyarországon is bővülést tervez az online ételfutár szolgáltató
Már közel 360 magyarországi étterem szolgáltatásai érhetők el a Foodpanda szolgáltatásával, az ételfutár szolgáltatást nyújtó cég az idén további bővülést tervez - közölte Csapó Zsolt, a Foodpanda HU Kft. ügyvezetője az MTI-vel.
A CFA-Hungária több mint 700 milliót költ termékfejlesztésre
Új, kapszulás mosószert fejleszt és gépsort vásárol annak gyártásához a főként kozmetikai és háztartási vegyipari termékeket előállító CFA-Hungária Kft. az idén a Baranya megyei Görcsönyben.
86. oldal / összesen: 127