2024.10.12 | Szombat
Miksa napja

Munkahely
Keresés
84. oldal / összesen: 127
..
Nyereségesebbek a több nőt foglalkoztató vállalatok
Lemaradnak a versenyben azok a cégek, amelyek nem hajlandók kisgyermekes anyákat alkalmazni - derül ki a Regus legújabb felméréséből, amelynek eredményeit az MTI-nek is eljuttatta.
..
Fejlesztéseket terveznek a munkáltatók Nógrád megyében
Nógrád megyében 349 új munkahelyet teremtenének azok a vállalkozók, akik a Nemzetgazdasági Minisztérium mikro-, kis- és középvállalkozásokat pályázatára adtak be összesen 69 pályázatot; a tervezett beruházások támogatási igénye 837,6 millió forint - közölte az MTI-vel a Nógrád Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központjának igazgatója pénteken.
..
Az Audi, a Mercedes és a Bosch a legvonzóbb munkáltatók
Az Audi, a Mercedes és a Bosch csoport Magyarország legvonzóbb munkáltatója 2014-ben - derül ki az Aon Hewitt humánerőforrás tanácsadó cég és az AIESEC közös, munkáltatói márka kutatásából.
..
Rendelettervezet a munkaadói lakástámogatás szabályairól
Elkészült a nemzetgazdasági miniszter rendelettervezete az adómentes munkáltatói lakáscélú támogatás folyósításának szabályairól, a kormány honlapján olvasható dokumentum egyebek mellett szabályozza a támogatás felhasználásának igazolási módját.
..
Tovább csökkent az álláskeresők száma Kaposváron
Tovább csökkent az álláskeresők száma Kaposváron, a pozitív folyamat 2013 júniusa óta tart - közölte a városháza szerdán az MTI-vel.
..
Közel hétszázmillió forintos fejlesztés a veszprémi Balluff Elektronika Kft.-nél
A veszprémi Balluff Elektronika Kft. mintegy 670 millió forintos beruházással új, az ipari automatizálásban használatos érzékelőket fejlesztett ki, és a gyártástechnológiát is megújította - tájékoztatta a Balluff Elektronika Kft. ügyvezető igazgatója az MTI-t.
..
Megállapodtak a béremelésről a MÁV-csoportnál
A MÁV Zrt. és a vasutas szakszervezetek kedden aláírták a bérmegállapodást, amely szerint 2014. július elsejétől 2,4 százalékos alapbéremelést hajtanak végre - közölte a vasúttársaság kedden az MTI-vel.
..
A gépkezelők, termék-összeszerelők, forgácsolók lehetnek a legkeresettebbek az idén
Az idén a gumitermék gyártó gépkezelők, a termék-összeszerelők, valamint a forgácsolók lehetnek a legkeresettebbek a magyar munkaerő-piacon, míg az erdészet, vadászat, halászat területén csökkenhet leginkább a munkavállalók száma - derül ki a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat (NFSZ) és a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Gazdaság- és Vállalkozáskutató Intézete (MKIK-GVI) munkaerő-piaci prognózisából.
..
Radikális változás előtt a transzferárazási előírások, jelentősen nőhet a cégek adminisztrációs terhe
Radikális változást hozhat a cégek transzferárazási gyakorlatában az OECD új nemzetközi ajánlástervezete. A szabályozás még a jelenlegi magyar gyakorlatnál is szigorúbb feltételeket szabhat a vállalatok számára.
Új ügyvezető a Cisco Magyarország élén
Új ügyvezető igazgatója van márciustól a Cisco Systems Magyarország Kft.-nek, Horváth Krisztina a vállalat kereskedelmi, marketing- és műszaki tevékenységének irányítása mellett a közel 300 hazai partnercéggel való együttműködésért is felel - közölte a hálózati berendezésgyártó és szolgáltató amerikai cég leányvállalata az MTI-vel hétfőn.
Százötven új munkahelyet teremtő beruházások Bélapátfalván
Egy 120 embert foglalkoztató passzívház-elem gyár és egy technológiailag ehhez kapcsolódó, 25-30 munkahelyet teremtő vakolatrendszer-gyártó üzem kezdheti meg a termelést hamarosan a Bélapátfalvai Ipari Parkban - közölte a Heves Megyei Kormányhivatal kommunikációs munkatársa.
..
A szolgáltató központok kétharmada bővítést tervez Magyarországon
A hazánkban működő szolgáltató központok kétharmada bővítést tervez Magyarországon. A cégek többsége szerint a képzett munkaerő az ország legnagyobb erőssége – derül ki az EY Nemzeti SSC Felméréséből, amelyet csütörtökön mutattak be Budapesten.
A Magyar Telekom nettó eredménye 253 millió forint volt a negyedik negyedévben
Az elemzői várakozásoknál kisebb negyedik negyedévi eredményről számolt be a Magyar Telekom Nyrt. csütörtökön, a társaság 253 millió forint adózott eredményt ért el, míg egy évvel korábban 1,61 milliárd forint vesztesége volt ugyanebben az időszakban.
84. oldal / összesen: 127