2024.10.11 | Péntek
Brigitta napja

Munkahely
Keresés
78. oldal / összesen: 127
..
A MOL-csoport vezetőképzési programja, a LEAD elnyerte a nemzetközi Leadership 500 szakmai díjat
A MOL-csoport LEAD programja a nemzetközi vállalatok kategóriában a legjobb 5 közé kerülve elnyerte a HR.com Leadership 500 díját. A rangos díjat a MOL-csoport a tehetségek fejlesztéséért tett nemzetközi erőfeszítéseiért kapta. A HR.com egy 200 000 tagot számláló vezető nemzetközi, szakmai közösség, ahol a legkiemelkedőbb HR gyakorlatokat, trendeket és híreket mutatják be.
..
Három százalék alá esett a munkanélküliség Győr-Moson-Sopron megyében
Egy hónap alatt tizedével, egy év alatt felével csökkent a regisztrált álláskeresők száma Győr-Moson-Sopronban, a munkanélküliségi arány pedig három százalék alá esett - áll a megyei kormányhivatal munkaügyi központja által az MTI-hez pénteken eljuttatott adatsorban.
..
A belügyminiszter kihirdette az idei építőipari rezsióradíjat
Az Építőipari Ágazati Párbeszéd Bizottság ajánlása alapján az építőipari rezsióradíj 2014. évre meghatározott, általános forgalmi adó nélküli legkisebb mértéke 2422 forint - az erről szóló belügyminiszteri rendelet csütörtökön a Magyar Közlönyben jelent meg.
..
NEM TARTANAK EBÉDSZÜNETET A MAGYAROK
A hazai dolgozók 40 százaléka egyáltalán nem tart ebédszünetet és csak 15 százalék eszik naponta ötször – derül ki a Profession.hu legújabb felmérésből. Ezzel szemben 73 százalék kávézik rendszeresen, nem ritka, hogy napi 4 vagy több alkalommal is.
..
A munkahelyi stressz egyik leggyakoribb oka az átszervezés
A munkahelyi stressz leggyakoribb oka a munkahelyi átszervezés, illetve a munkahely megőrzésével kapcsolatos bizonytalanság - derült ki egy friss európai statisztika felmérésből, amelyet ahhoz kapcsolódóan végeztek el, hogy az Európai Bizottság a minap a tervek szerint két éven át tartó átfogó kampányt indított a munkahelyi stressz okozta problémák jobb kezelésére.
..
Nőtt a Tetra Pak magyarországi árbevétele 2013-ban
A Tetra Pak csomagolóanyag-gyártó magyarországi leányvállalata 2013-ban 39,9 milliárd forint árbevételt ért el, egymilliárddal többet az előző évinél - közölte a társaság szerdán az MTI-vel.
..
Bővíti kapacitását a tolnai Fastron Hungaria Kft.
Tizenöt-húsz százalékkal bővíti termelőkapacitását a tolnai székhelyű Fastron Hungaria Kft. egy most zárult, több mint 550 millió forintos technológiai fejlesztésnek köszönhetően - közölte a társaság az MTI-vel.
A járműipar segíti az ipari termelés növekedését
Az autógyárak termelésének felfutása és az európai konjunktúra javulása is fűtötte februárban az ipar termelését az MTI-nek nyilatkozó elemzők értékelése szerint, akik úgy vélték, a járműipar továbbra is nagyban segíti a termelés bővülését.
..
Bezár a Samsung SDI Magyarország
Lehúzza a rolót a 2012-ben még 76 milliárd forint árbevételt összehozó Samsung SDI Magyarország Zrt. A második legnagyobb magyarországi Samsung-vállalat színestelevízió-képcsövet, plazmatévépaneleket és mobiltelefon-kijelzőket gyártott, kifogyott alóla a piac - írta a hvg.hu kedden.
..
Az MVM Csoport 2013-ban rekord árbevételt ért el
Az MVM Csoport 2013-ban eredményes évet zárt, jelentős, az ország ellátásbiztonságát növelő akvizíciók után az előző évinél több mint 150 milliárd forinttal magasabb, 922 milliárd forintos rekord árbevételt ért el. A tulajdonosok jóváhagyták a társaságcsoport éves beszámolóját és 2014. évi üzletpolitikai célkitűzéseit - közölte az MVM Magyar Villamos Művek Zrt. hétfőn.
..
Új munkahelyek Nyíregyházán a pénzügyi tudatosságra nevelés elősegítésére
Április 7-től 5 fiatal pályakezdővel kezdi meg működését a pénzügyi, gazdasági, gazdálkodási edukáció területén az OTP Fáy András Alapítvány nyíregyházi O.K. irodája. A munkatársak foglalkoztatása a TÁMOP-1.4.1-12/1-2013-0066 azonosító számú, Foglalkoztatási program az OTP Fáy András Alapítványnál című projekt keretén belül valósul meg.
..
Fejlesztés a Zemplén Csokoládégyárban
Fejlesztette üzemét a Sárospatak-Hungária Édesipari Kft., a Zemplén Csokoládégyárban csaknem 361 millió forintos beruházás fejeződött be - közölte a társaság az MTI-vel.
..
Péntektől lehet adni a dolgozóknak az 5 milliót lakáshitel törlesztésre
Hatályba lépett pénteken az a miniszteri rendelet, amely lehetővé teszi, hogy a cégek 5 millió forintig adó- és járulékmentesen támogathatják dolgozóik lakáshitel törlesztését, vagy lakásvásárlását - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) az MTI-vel pénteken.
78. oldal / összesen: 127