2024.10.11 | Péntek
Brigitta napja

Munkahely
Keresés
74. oldal / összesen: 127
..
Tovább csökkent az álláskeresők száma Zala megyében
Zala megyében az előző havinál 5 százalékkal, az egy évvel korábbinál pedig csaknem 30 százalékkal volt kevesebb áprilisban az álláskeresők száma - közölte a Zala Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja pénteken az MTI-vel.
..
Tovább csökkent az álláskeresők száma Győr-Moson-Sopron megyében
Tovább csökkent áprilisban az álláskeresők száma Győr-Moson-Sopronban, 5672-re, ami 6 százalékkal alacsonyabb az előző havinál és 45,7 százalékkal az egy évvel korábbinál - áll a megyei kormányhivatal munkaügyi központja által az MTI-nek pénteken megküldött tájékoztatóban.
..
Rekordot döntött az idei Dolgozz Otthonról Nap
Rekordszámú támogató, több mint 150 cég és 4000 munkavállaló csatlakozott idén a Telenor és a Microsoft kezdeményezésére létrejött Dolgozz Otthonról Naphoz.
..
Egyre népszerűbb az otthoni munkavégzés Magyarországon
Minden eddiginél többen csatakoztak a szervezők szerint az otthoni munkavégzést népszerűsítő Dolgozz otthonról naphoz, amelyet idén szombaton rendeztek meg.
..
Elérte az ezret a British Telecom magyarországi alkalmazottainak száma
Fontos mérföldkőhöz érkezett a British Telecom (BT), a világon az egyik legnagyobb távközlési szolgáltató magyarországi munkavállalóinak létszáma elérte az ezret, és a cég további létszámbővítést tervez - tájékoztatta pénteken Budapesten a BT a sajtó képviselőit.
..
Átadták a Díj a sikeres vállalkozásokért áprilisi elismeréseit
Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter átadta a Díj a sikeres vállalkozásokért áprilisi elismeréseket csütörtökön. "A hónap beruházója" az EPCOS Kft., "A hónap kis- és középvállalkozása" a MIRELITE MIRSA Zrt., "A hónap induló vállalkozása" pedig az OptoForce Kft. lett.
..
A rezsicsökkentés és a frekvenciatender befolyásolhatja a Magyar Telekom idei teljesítményét
A Magyar Telekom teljesítményében jó trend kezd kialakulni, az idén főleg a további energiaár-csökkentések és a frekvenciatender lehetnek leginkább hatással a vállalat működésére - mondta Szabó János gazdasági vezérigazgató-helyettes az első negyedév erdményeit ismertető csütörtöki sajtótájékoztatón.
..
Gépgyártó üzem épült Miskolcon
Gépgyártó üzemet épített Miskolcon a német Gustav Wolf GmbH cégcsoport, a mintegy 140 millió forintos beruházást szerdán adták át a város mechatronikai ipari parkjában, a társaságnak ez már a második gyára itt.
..
A vendéglátóipar a legkockázatosabb szektor, itt ment csődbe a legtöbb cég egy felmérés szerint
A vendéglátóiparban mentek csődbe a legmagasabb arányban cégek Magyarországon az ágazatban működő vállalkozások számához képest az idei év első negyedévében, hosszú évek óta először megelőzve az építőipart is - tájékoztatta a Bisnode üzleti információszolgáltató az szerdán MTI-t.
..
Még lehet csatlakozni a megváltozott munkaképességűeket segítő programhoz
A megváltozott munkaképességű emberek rehabilitációjának és foglalkoztatásának segítését szolgáló országos program keretében 10 ezer ember foglalkoztatására nyílik lehetőség, eddig 8600-an csatlakoztak a programhoz - közölte a Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivatal főigazgató-helyettese szerdán Zalaegerszegen
..
A Richter árbevétele 6 százalékkal csökkenhet az idén
A Richter Gedeon Nyrt. csökkentette főbb piacaira - Oroszországra, Ukrajnára, és a kelet-közép-európai régióra - vonatkozó idei előrejelzéseit, így a teljes árbevétele várhatóan 6 százalékkal csökken 2014-ben euróban számítva.
..
Bezárja budapesti telephelyét a Michelin
Bezárja 512 főt foglalkoztató budapesti telephelyét a Michelin Hungária
..
Céginfo.hu: 16 százalékkal több céget alapítottak az első negyedévben
Idén március 31-ig 9689 társas vállalkozás kezdte meg a működését Magyarországon; ez több mint 16 százalékos növekedés az előző év azonos időszaki valamivel több mint nyolcezerhez képest - derül ki a Wolters Kluwer Kft. és a Napi.hu által üzemeltetett Céginfo.hu adataiból.
74. oldal / összesen: 127