2024.10.10 | Csütörtök
Gedeon napja

Munkahely
Keresés
59. oldal / összesen: 127
..
Magabiztos lépésekkel az első állás felé
Nemrég indult a Profession.hu ingyenes Karrier Tréning programja, amely pályakezdő fiataloknak nyújt segítséget az első munkahely megszerzésében. A programban összesen 8 budapesti és 6 vidéki felsőoktatási intézmény vesz részt: a trénerek a kiválasztott intézmények hallgatói, akik a 21 és 26 év közöttiek legáltalánosabb karrieréletút problémáira segítenek választ találni a piacvezető állásportál szakmai vezetésével, mely kézikönyvet is kiadott a témában VigyázÁllás! címen.
..
Okospolc, a kereskedők új csodafegyvere
A magyar kereskedők számára is elérhetővé válik az a technikai megoldás, amely szoftveresen támogatja az eladást. A megoldás „megmondja”, az üzletben mely termékeket hová érdemes rakodni a polcokon. Az árukihelyezést támogató rendszer mellett a kereskedelem számos területén hoznak új elemeket – jelentette be a ma kezdődött Laurel Retail Konferencián Bessenyei István, a Laurel Cégcsoport tulajdonos-ügyvezetője.
..
A korkedvezmény meghosszabbítását kezdeményezik a mozdonyvezetők
A Mozdonyvezetők Szakszervezete nyílt levélben fordult Orbán Viktor miniszterelnökhöz a 2014. december 31-én megszűnő korkedvezményes nyugdíj meghosszabbítása érdekében - közölte az érdekképviselet szerdán az MTI-vel.
..
A kimagasló ügyfélélmény az üzleti siker záloga
Mi a szerepe 2014-ben az ügyfélélménynek? Egy vállalat számára a pozitív ügyfélélmény megteremtése ma már elengedhetetlen a kiváló üzleti eredmények eléréséhez - olyannyira, hogy a téma a stratégiai célok között egyre több cégnél ma már a TOP 3-ban szerepel. A cél az ügyfelek elégedettségének és lojalitásának növelése, miközben ők egyre komolyabb elvárásokat támasztanak a cégek, szolgáltatók felé. Sőt, egyre többen hajlandóak többet fizetni azért, hogy magasabb ügyfélélményben legyen részük – derül ki a DEVELOR Tanácsadó Zrt. 2. Országos Ügyfélélmény Kutatásából.
..
Demonstrációra készül a Liga a Bosch miskolci gyáránál
Csendes, figyelemfelkeltő demonstrációra készül kedden a német tulajdonú Bosch miskolci gyára előtti közterületen, a parkolóban a Liga Szakszervezetek Borsod-Abaúj-Zemplén megyei szervezete, ugyanakkor a társaságnál a meghatározó érdekképviselet, a Vasas Szakszervezet kételyeinek adott hangot a megmozdulással kapcsolatban.
..
Workania: a programozók és a mozdonyvezetők keresnek a legjobban diploma nélkül
A programozók és a mozdonyvezetők keresnek a legjobban az érettségivel vagy szakközépiskolai végzettséggel rendelkező munkavállalók közül - derült ki a Fizetesek.hu felméréséből, amelynek eredményeit az oldalt működtető Workania.hu állásportál juttatta el hétfőn az MTI-hez.
..
Randstad: elégedetlenek, de nem váltanak munkahelyet a magyarok
Elégedetlenek munkahelyükkel a magyarok, mégsem szívesen váltanak, ragaszkodnak a biztos állásukhoz - derül ki a Randstad munkaerő-piaci szolgáltató cég nemzetközi felméréséből, amelynek eredményeit hétfőn juttatta el az MTI-hez.
..
Komárom-Esztergom megyében tovább csökkent a munkanélküliség
A Komárom-Esztergom megyében nyilvántartott álláskeresők száma szeptemberben is csökkent, a gazdaságilag aktív népesség számához viszonyított arányuk 5,6 százalékra süllyedt - közölte a megyei munkaügyi központ igazgatója az MTI-vel.
..
A szabad munkaerő képzettsége gyakran nem megfelelő
A szabad munkaerő képzettsége gyenge pont, a vállalkozók nem minden esetben találnak megfelelően képzett munkaerőt, ezért az első számú és legfontosabb kérdés az oktatási és a szakképzési rendszer erősítése - mondta Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium szakképzésekért és munkaerőpiacért felelős államtitkára Békéscsabán, a Békés Megyei Kormányhivatal által rendezett pályaválasztási vásár megnyitóján.
..
Vasárnapi zárva tartás - DK: több ezer elbocsátás várható a KDNP javaslata miatt
A Demokratikus Koalíció (DK) szerint több ezer munkavállaló elbocsátásával járhat a KDNP nagyobb üzletek vasárnapi zárva tartását szorgalmazó javaslata.
..
Orbán: Magyarország elképzelhetetlen az Audi nélkül
Magyarország ma már elképzelhetetlen az Audi nélkül, ahogy a járműkonszern is elképzelhetetlen itteni tevékenysége nélkül - hangsúlyozta Orbán Viktor miniszterelnök az Audi TT Roadster sorozatgyártásának hivatalos elindítása alkalmából tartott szerdai rendezvényen, Győrben.
..
Egyre több szállítmányozó vállalkozás dől be Magyarországon
Az idén már csak 20 826 szállítmányozó vállalkozást regisztráltak Magyarországon a 2012-ben működő 21 126 helyett; két év alatt 25 százalékkal, 6,74 százalékra nőtt a bedőlési arány a szektorban - derül ki az Atradius Hitelbiztosító kedden közölt legfrissebb elemzéséből.
..
Újabb gyártócsarnokkal bővíti telephelyét a Csaba Metál Békéscsabán
Egymilliárd forintból újabb, 3800 négyzetméteres gyártócsarnokkal és raktárral bővíti telephelyét és alumínium-nyomásos öntödei kapacitását a Csaba Metál Zrt. Békéscsabán - tájékoztatta a társaság tulajdonosa az MTI-t.
59. oldal / összesen: 127