2024.10.09 | Szerda
Dénes napja

Munkahely
Keresés
54. oldal / összesen: 127
..
Üzemcsarnokot bővített és újat is épített a fafeldolgozó Szalai Kft. Zalalövőn
Több mint 340 millió forintos beruházással - részben európai uniós támogatással - meglévő üzemcsarnokát korszerűsítette és újat is épített, valamint új faipari gépeket is üzembe állított a zalalövői Szalai Fafeldolgozó és Kereskedelmi Kft. - tájékoztatta a társaság pénteken az MTI-t.
..
A szakszervezetek csomagban tárgyalnának a jövő évi bérekről, a kormány ezt elutasítja
A szakszervezetek csomagban - többek között a korkedvezményes nyugdíj ügyét és a Munka törvénykönyvét bevonva - tárgyalnának a jövő évi bérekről, a kormány azonban csak utóbbiról hajlandó egyeztetni - számolt be a Versenyszféra és a Kormány Állandó Konzultációs Fórumán (VKF) zajlott csütörtöki egyeztetésről az MTI-nek Pataky Péter, a Magyar Szakszervezeti Szövetség (MaSzSz) elnöke.
..
Nagy kockázat, de lehetőség is a panaszos ügyfél
A negatív ügyfélélmény, a rossz benyomás súlyos hatással van a cég árbevételére, így stabilitására is: bevétele akár ötödét kockáztatja az a vállalkozás, amely nem fordít kiemelt figyelmet az ügyfél,- és panaszkezelésre – derül ki a DEVELOR Tanácsadó Zrt. ügyfélélmény-kutatásából. Ennek ellenére aggasztó tendencia, hogy számos vállalatvezető csökkenti a panaszkezelésre szánt erőforrásokat, pedig, egy jól megoldott panasz után az ügyfél gyakran elégedettebb a céggel és szolgáltatással, mintha soha nem érte volna negatív ügyfélélmény.
..
A BNI online tréninggel segíti a kkv-k fejlődését
Díjmentesen igénybe vehető online networking tréning vált elérhetővé az „Aki ad, az nyer!®” sikerfilozófián alapuló BNI honlapján. A bni-hungary.com-on regisztráltak a téma szakértőitől nyerhetnek betekintést az instant networking technikák rejtelmeibe, de elsajátíthatják a leginkább bevált bevételtermelő módszereket és üzleti kapcsolatépítési stratégiákat is.
..
Bővíti dunaföldvári üzemét a Pannonia Ethanol Zrt.
Több mint 30 millió eurós beruházással bővíti dunaföldvári etanolüzemét a Pannonia Ethanol Zrt., a bővítéshez 25 millió eurós hitelnyújtásról írt alá megállapodást a társaság a Magyar Export-Importbank Zrt. (Eximbank) vezérigazgatójával szerdán, Dunaföldváron.
..
Idén 15 ezerrel is csökkenhet a cégek száma
Az idén akár 15 ezerrel is csökkenhet a működő társaságok száma Magyarországon, mivel a megszűnések növekedését csekély cégalapítási kedv kíséri - derül ki az Opten Informatikai Kft. közleményéből, amit kedden juttatott el az MTI-hez.
..
Elismerésre nagyon, céges autóra egyáltalán nem vágyunk
A Boston Consuting Group és a The Network 200 000 álláskereső megkérdezésével készült Decoding Global Talent kutatásának magyarországi partnere a Profession.hu 5144 fő bevonásával azt vizsgálta, melyek a legfontosabb elvárásaink a munkahelyünkkel szemben. A kutatás kimutatta, hogy leginkább a megbízható, stabil munkahelyet értékeljük és azt, ha erőfeszítéseinket méltányolják. A fizetésünk mértéke csupán a harmadik legfontosabb szempont.
..
Javulnak a munkakeresők lehetőségei 2015 első negyedévében
Javulnak a munkakeresők lehetőségei 2015 első negyedévében a Manpower felmérése szerint: a munkaadók 13 százaléka tervez létszámbővítést a következő három hónapban, 8 százalékuk elbocsátással számol, míg 73 százalék nem tervez változást - derül ki a Manpower keddi, MTI-hez eljuttatott közleményéből.
..
Jövőre több forrás jut a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatására
A jövő évben emelkedik a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatására fordított támogatások összege - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkársága hétfőn az MTI megkeresésére.
..
Kétszáz új munkahelyért versenyez a Randstad Hungary
Kétszáz új munkahely jöhet létre 2015-ben Magyarországon, ha a Randstad Hungary munkaerő-piaci szolgáltató megnyeri a globális vállalaton belül meghirdetett pályázatokat - közölte a Randstad Hungary hétfőn az MTI-vel.
..
Nőttek a jövedelmek tavaly a fővárosban
Az elmúlt évi személyijövedelemadó-bevallások adatai szerint összességében 32 milliárd forinttal csökkent a fővárosi és a Pest megyei magánszemélyek adóterhe, miközben összjövedelmük több mint 109 milliárd forinttal nőtt - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Közép-magyarországi Regionális Adó Főigazgatósága az MTI-vel hétfőn.
..
Több száz fiatal vállalkozót ver át a kormány
A Demokratikus Koalíció (DK) szerint több száz fiatal vállalkozót tart sakkban a kormány azzal, hogy visszatart elnyert pályázati támogatásokat.
..
Az országos átlag kétharmadát keresik a Nógrád megyei munkavállalók
Nagyjából havi 150 ezer forintot kerestek tavaly a Nógrád megyei munkavállalók, ez az országos átlag kétharmada - olvasható a megye 2013. évét gazdasági szempontból elemző kiadványban.
54. oldal / összesen: 127