2024.10.15 | Kedd
Teréz napja

Munkahely
Keresés
127. oldal / összesen: 127
Új üzemet telepíthet Budapestre a General Electric
Új üzemet telepíthet Budapestre a General ElectricÚj üzemmel bővítheti budapesti fényforrásgyártó bázisát a General Electric (GE), amivel akár másfél száz új munkahely is létrejöhet a GE Hungary Kft.-nél - írta pontosan meg nem nevezett forrásból származó értesülését a Napi Gazdaság.
Stagnál a munkanélküliség, mégis örül az NGM
Stagnál a munkanélküliség, mégis örül az NGMNem változott a munkanélküliek létszáma és a munkanélküliségi ráta tavaly december és idén február között, de a foglalkoztatottság enyhén javult - derül ki a KSH által közölt adatokból. A nemzetgazdasági tárca szerint már érezteti pozitív hatását a kormány munkahelyvédelmi akcióterve, mely jelentős adókedvezmény érvényesítését teszi lehetővé a 25 év alatti és 55 év feletti munkavállalók után.
Nem nő a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatása
Nem nő a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatásaAz elmúlt évben szinte egyáltalán nem nőtt a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatásának aránya. A rehabilitációs járulék 3 évvel ezelőtti többszörösére történt növelése már pénzügyi szempontból sem ösztönzi a további megváltozott munkaképességű dolgozó felvételét. Mindez egyre hangsúlyosabban veti fel a szemléletbeli változások szükségességét.
Több a munkanélküli Veszprém megyében
Több a munkanélküli Veszprém megyébenA Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat adatai szerint Veszprém megyében egy hónap alatt 318 fős növekedés mutatható ki az álláskeresők számában, februárban 19 263 álláskeresőt tartott nyilván a munkaügyi központ - tájékoztatta a Veszprém Megyei Kormányhivatal az MTI-t szerdán.
Nem teremt munkahelyet az új Munka törvénykönyve
Nem teremt munkahelyet az új Munka törvénykönyveNoha elkészítésének egyik fő indoka volt, az új munka törvénykönyve (Mt.) nem járul hozzá érdemben új munkahelyek létrejöttéhez. Az új szabályozás hatására a megkérdezett vállalatok 56 százaléka dolgozta vagy dolgozza át már meglévő munkavállalóinak szerződéseit. A kollektív szerződéssel rendelkező cégek többsége megtartja a korábbi műszakpótlék-felosztást, és a cégek továbbra is előszeretettel alkalmaznak munkaidőkeretet. Ugyanakkor (elsősorban a nem kellően átlátható szabályozás miatt) egyelőre nem vezetik be az elszámolási időszak új intézményét – derül ki a BDO Magyarországnak a legnagyobb 500 hazai nagyvállalat körében végzett Munkaügyi helyzetkép top500 című felméréséből.
Így kerülhet be a Telekomhoz
Így kerülhet be a TelekomhozIdén szeptemberben ismét elindul a Magyar Telekom gyakornoki programja, amelyre a vállalat honlapján várják a jelentkezéseket 2013. április 10-ig. A programra az előző félévben rekordszámú, több mint ezer hallgató adta be jelentkezését.
Hogyan készüljön fel az állásinterjúra?
Hogyan készüljön fel az állásinterjúra?Egyre többen hasonlítják az álláskeresést a randizáshoz. A jobs.aol.com szerint ebben igenis van ráció.
Így büntet egy cég, ha nem figyel a dolgozó az egészségére
Így büntet egy cég, ha nem figyel a dolgozó az egészségéreA CVS Pharmacy, Amerika legnagyobb gyógyszertár hálózata új egészségügyi politikát vezetett be a dolgozói között - írja a jobs.aol.com.
Válaszok, amik az állásinterjú végét jelenthetik
Válaszok, amik az állásinterjú végét jelenthetikVan öt olyan témakör, amiből érdemes felkészülnie, mert elég nagy a valószínűsége, hogy szóba kerül az interjún.
Mit ne mondjon soha a főnökének?
Mit ne mondjon soha a főnökének?Már az álláskeresés során is sok mindenre kell figyelnie: mit írjon az önéletrajzba, a motivációs levélbe, hogyan viselkedjen az állásinterjún. Azonban, ha már munkát kap, akkor sem érezheti magát nyeregben.
Munkahelyi zaklatás: létező probléma
Munkahelyi zaklatás: létező problémaKevés munkajogi fogalomhoz kötődik annyi bulváros felhang, mint a zaklatáshoz. A sokszor éppen ezért elbagatellizált jelenség azonban nagyon súlyos jogsértést jelent, amelyet minden munkáltatónak fel kell tudni ismerni, illetve lehetőleg megelőzni. Kártyás Gábor írása.
Mi lesz a BKV-dolgozók béremelésével?
Mi lesz a BKV-dolgozók béremelésével?Megemelte ugyan az idei bérfejlesztésre vonatkozó eddigi ajánlatát a BKV menedzsmentje, ám csupán néhány tízmillió forinttal, vagyis az igazgatóság pénteki ülésén nem kapott zöld utat a szakszervezetek összességében mintegy 200 millió forintos pluszkövetelése - értesült a Népszava.
Munkaero.hu - Hogy az álláskeresés Ne legyen nagyfeszültség!
Munkaero.hu - Hogy az álláskeresés Ne legyen nagyfeszültség!
Munkahelyet keres? Váltana? Vagy egyszerűen csak érdeklődik a munkaerőpiacon fellelhető aktuális pozíciók iránt?
Nem tudja hogyan kezdjen hozzá? Kíváncsi a legfrissebb állásajánlatokra?
Mi összegyűjtöttük Önnek a legjobbakat! Naponta frissülő ajánlatok, több ezer lehetőség...és mindez Önre vár.
www.munkaero.hu - Hogy az álláskeresés Ne legyen nagyfeszültség!
Örömmel értesítjük, hogy elindult Magyarország legújabb álláskereső portálja.
Látogasson el hozzánk! Oldalunkon kényelmesen válogathat a legfrissebb munkalehetőségek között!
Egyszerű keresés, mindig friss ajánlatok.
Találja meg Ön is álmai állását oldalunkon!
Úgy gondolja túl elfoglalt, nincs elég ideje a számítógép előtt órákig ülni és a böngészni? Nincs kifogás! Erre is van megoldás!
Iratkozzon fel Állásvadász hírlevelünkre, Hogy elküldhessük Önnek álmai állását! Tegye még ma az első lépést a sikeres álláskeresés útján!
- Ha nem akar órákat az álláskeresési beállításokkal bajlódni;
- Ha Önt is csak a lényeg érdekli;
- Ha kíváncsi a legfrissebb állásajánlatokra.

Kevesebb, mint egy perc alatt létrehozhatja személyes álláskereső fiókját, melynek alapján hetente értesülhet az Önnek leginkább megfelelő állásajánlatokról. Nem kell mást tennie, minthogy megadja, hogy mely régióban milyen munkakörök érdeklik, mi pedig emailben értesítjük Önt ezekről.
Ne feledje: www.munkaero.hu – Hogy az álláskeresés Ne legyen nagyfeszültség! Köszönjük megtisztelő figyelmét!
Sikeres álláskeresést, eredményes böngészést kíván Önnek
a Munkaero.hu csapata
127. oldal / összesen: 127