2024.10.15 | Kedd
Teréz napja

Munkahely
Keresés
125. oldal / összesen: 127
Megalázó helyzetek a munkahelyen: ők a legkiszolgáltatottabbak
Megalázó helyzetek a munkahelyen: ők a legkiszolgáltatottabbakA jelenség leginkább a multinacionális cégeknél, illetve olyan munkaköröknél tapasztalható, ahol teljesítményorientált munkát végeznek - írja a beol.hu.
Nem szívesen alkalmaznak a cégek megváltozott munkaképességűeket
Nem szívesen alkalmaznak a cégek megváltozott munkaképességűeketSok cég befizeti a közel egymillió forintos összeget, mintsem megváltozott munkaképességűeket alkalmazzanak, pedig még állami és uniós támogatásokat is igénybe vehetnének - írja a Világgazdaság.
Itt érdemes munkát keresni
Itt érdemes munkát keresniA jelenlegi 1150 foglalkoztatott létszáma további 300-al emelkedik a nagykanizsai ipari parkban.
Állásinterjú: 6 tipp a sikerhez
Állásinterjú: 6 tipp a sikerhezAz, hogy behívtak interjúra, azt jelenti, sikerült felkeltened a cég érdeklődését, és feltehetően birtokában vagy azoknak a végzettségeknek, gyakorlatnak és kapcsolatoknak, amit elvárnak a potenciális munkatársuktól.
Itt a legjobb dolgozni IT-szakemberként
Itt a legjobb dolgozni IT-szakemberkéntA technológiai vállalatok közismerten sokat tesznek azért, hogy dolgozóik jól érezzék magukat a munkahelyükön. A CareerBliss elkészítette az USA legjobb IT-munkahelyeinek toplistáját - számol be a techcorner.hu.
Így legyen lehengerlő az állásinterjún
Így legyen lehengerlő az állásinterjúnAmit könyvekből, vagy az egyetemen hallott az állásinterjú, nagy valószínűséggel teljesen haszontalan - írja a jobs.aol.com. Főleg, ha startupokról van szó.
A jogászoknak vannak a legrosszabb esélyei a munkaerőpiacon?
A jogászoknak vannak a legrosszabb esélyei a munkaerőpiacon?A jogászok közül kerül ki a legtöbb munkanélküli diplomás - idéz a jobs.aol.com egy amerikai tanulmányt.
Legyen családbarát a munkahely!
Legyen családbarát a munkahely!Rendhagyó konferencián tudhatják meg a vállalatok képviselői, hogy hogyan alakítsanak ki családbarát munkahelyet - írja a dehir.hu.
Tippek és trükkök: mit szabad és mit nem az állásinterjún?
Tippek és trükkök: mit szabad és mit nem az állásinterjún?Sokan úgy gondolják, hogy az interjú akkor kezdődik el, amikor kezet fognak a HR-es kollégával és helyet foglalnak az irodában. Ez azonban tévedés, ugyanis az interjú már a céghez való belépésünkkor megkezdődik.
Mik 2013 legstresszesebb munkái?
Mik 2013 legstresszesebb munkái?A CareerCast.com összegyűjtötte, mik az év legstresszesebb munkái.
Van igény a magyar dolgozókra Ausztriában
Van igény a magyar dolgozókra AusztriábanAusztria közel van, hamar haza lehet szaladni, sok magyar beszél németül, de a magyar nyelvtudás is előny a határ mentén dolgozóknak. A Határátkelő blog az EURES-T Pannónia elnökét Dr. Ingrid Puschautz-Meidl-t kérdezte arról, hogy vajon mennyi magyart tud még felvenni az ausztriai munkaerőpiac?
Ennyi pénzt vihet haza egy marketinges
Ennyi pénzt vihet haza egy marketingesIgaz, a marketingszakma nagy változáson ment át az utóbbi időben, a fizetések stabilan magasak maradtak - írja az mmonline.hu.
Legyen a főnök kedvence!
Legyen a főnök kedvence!A totaljobs.com tanácsadói olyan trükköket gyűjtöttek össze, amikkel a jól végzett munka még jobbnak tűnik - írja a themostwanted.blog.hu.
125. oldal / összesen: 127