2024.10.15 | Kedd
Teréz napja

Munkahely
Keresés
124. oldal / összesen: 127
'Az álláskeresés igazi heroikus küzdelem'
'Az álláskeresés igazi heroikus küzdelem'A HVG állásbörzéjén azt látni, hogy a száznál több kiállító, vagyis munkát kínáló szervezet akár tucatjával venne fel új munkatársakat, miközben az álláskeresők arra panaszkodnak, hogy még csak választ sem kapnak a beküldött önéletrajzukra.
Rendhagyó módon keresi legjobb alkalmazottját a Wizz Air
Rendhagyó módon keresi legjobb alkalmazottját a Wizz AirSzokatlan kampányba kezdett a Wizz Air, hogy elismerje a légiutas-kísérők munkáját - írja a Social Times.
Hogyan írjon jó motivációs levelet?
Hogyan írjon jó motivációs levelet?Kevés a munkalehetőség, sok a jelentkező, nem várható el a leendő munkaadónktól, hogy pusztán az önéletrajzunkban szereplő néhány adat és szám meggyőzze arról, hogy mi vagyunk a számára megfelelő munkaerő - írja a narancsjuice.hu. Egy jó motivációs levéllel viszont előnyre tehet szert.
Milliárdokat kapott a Bosch kétszáz borsodi munkahelyre
Milliárdokat kapott a Bosch kétszáz borsodi munkahelyreAz Új Széchenyi Terv segítségével 2,3 milliárd forint vissza nem térítendő európai uniós támogatást kap a Robert Bosch Energy and Body Systems Kft., amellyel kétszáz új munkalehetőséget teremt Miskolcon és környékén.
Ezt sosem fogja hallani a főnökétől
Ezt sosem fogja hallani a főnökétőlA themostwanted.blog.hu összegyűjtötte azokat a tipikus kifejezéseket, amiket kizárt, hogy valaha hallana a főnöke szájából.
Toboroz az Audi: mérnököket keresnek
Toboroz az Audi: mérnököket keresnekAz Audi Hungaria továbbra is új munkahelyeket teremt. A május 10-én és 11-én megrendezésre kerülő Karriernapok rendezvényével az autógyártó tapasztalt munkavállalókat szeretne megnyerni. Nagyszabású kampányával - olyan alternatív csatornákon keresztül, mint a Youtube, a Google és a Facebook - a vállalat a legjobbakat kívánja megszólítani. A rendezvényre jelentkezők közül 60 pályázó kap meghívást.
Érdemes Komlóra járni dolgozni
Érdemes Komlóra járni dolgozniTovábbi 100 dolgozó felvételét tervezi a jelenlegi 200 mellé a Főkefe Nonprofit Kft. Komlón.
Kirúgások lesznek a Vodafone-nál?
Kirúgások lesznek a Vodafone-nál? Romániába és Indiába helyezi át regionális tevékenységének elemeit a brit Vodafone-csoport Németországból, ahol ötszáz munkahelyet számol föl - közölte kedden a román Medifax a Bloombeerg hírügynökség értesülését idézve a Figyelő írása szerint.
Jelek, ha fel kell mondania
Jelek, ha fel kell mondaniaVannak árulkodó jelek, amik arra utalnak, hogyha nem is azonnal, de rövidesen érdemes kilépnie a jelenlegi munkahelyéről - írja a Forbes magazin.
Jelentősebb létszámleépítés várható az állami mobiltársaságnál
Jelentősebb létszámleépítés várható az állami mobiltársaságnálInformációink szerint az ott dolgozók több mint felét érintő leépítésre kerülhet sor a közeljövőben az MPVI Mobil Zrt.-nél.
Más is észrevette, hogy a magyar eladók nem kedvesek
Más is észrevette, hogy a magyar eladók nem kedvesekKeveset mosolyognak a magyar kiszolgálók, pedig köszönni azért szoktak egy nemzetközi felmérés szerint.
Allasnet.hu - Ahol érték a szellem
Allasnet.hu - Ahol érték a szellem alt
Kedves Olvasónk, Tisztelt Munkáltatók!

A legjobb jelöltre van szüksége és azonnal?
Mi megbízható megoldást kínálunk problémáira: www.allasnet.hu!
Soha nem volt még ilyen egyszerű a toborzás.
Találja meg a legfelkészültebb jelölteket, legmegfelelőbb szakembereket! Hirdessen weboldalunkon!
Érje el, mind az aktív álláskeresőket, mind az aktívan dolgozó, de váltásra nyitott szakembereket és válogasson Ön közülük.
Még többen dolgozhatnak a Lego hazai gyárában
Még többen dolgozhatnak a Lego hazai gyárábanStratégiai együttműködési megállapodást kötött a magyar kormány és a Lego Manufacturing Kft. hétfőn Budapesten.
124. oldal / összesen: 127