2024.10.14 | Hétfő
Helén napja

Munkahely
Keresés
108. oldal / összesen: 127
Esztergomban megkezdődött az új SX4 sorozatgyártása
Az esztergomi Suzuki-gyár gyártósoráról a Suzuki Motor Corporation elnök-vezérigazgatója, Osamu Suzuki és Orbán Viktor miniszterelnök kormányozta le pénteken az SX4 S-CROSS modellt, amely számos újdonságot felvonultató kompakt városi sport-szabadidőautó.
A közfoglalkoztatáshoz kapcsolódó képzési programot indít a kormány
A Társadalmi Megújulás Operatív Program (TÁMOP) keretében a közfoglalkoztatáshoz kapcsolódó képzési program előkészítéséről hozott határozatot a kormány, amely a legutóbbi Magyar Közlönyben jelent meg.
Tömegesen mennek külföldre dolgozni a szlovákok
Tömegesen mennek dolgozni külföldre a szlovákok - írta címoldalas összeállításában a Hospodárské Noviny című szlovák gazdasági és politikai napilap pénteken.
Önfinanszírozó agrártársaságokat ad át az MNV a vidékfejlesztési tárcának
Kilenc agrár-élelmiszeripari kutatóintézetet ad át a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt. a Vidékfejlesztési Minisztériumnak (VM), a kilenc társaság közül hat az idén először már állami források bevonása nélkül finanszírozza működését - közölte az MNV pénteken.
Támogatást ad az agrártárca a Pápai Hús élőállat beszállítóinak
Az európai uniós támogatási lehetőségek keretében csekély összegű (de minimis) támogatást nyújt a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) azoknak az előállat beszállítóknak, amelyeknek lejárt és elismert követeléseik vannak a Pápai Hús 1913. Kft.-vel szemben. A támogatásról kormányi döntés született!
Lázár: határozottabb fellépés az offshore cégek ellen
A korábbinál határozottabban lép fel az offshore cégekkel szemben a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ).
Bérrendezést szeretne több közszolgálati szakszervezet
A közszolgálatban dolgozókat képviselő több szakszervezet egyszeri, keresetpótló juttatást szeretne a munkavállalóknak 2013-ra, 2014-re pedig 20 százalékos béremelést, valamint életpályamodell kidolgozását a szociális ágazatban.
Meghosszabbították a fizetési haladékot a Pápa-Ser Kft. hitelezői
A november 11-én lejáró fizetési haladék meghosszabbításáról és az egyezség átdolgozásáról döntöttek a Pápai Hús 1913 Kft. leányvállalata, a Pápa-Ser Kft. hitelezői csütörtökön, az első csődegyezségi tárgyaláson Pápán.
Somogyból is felvennének dolgozókat az Audi győri gyárba
Somogy megyéből is felvennének dolgozókat az Audi Hungária Motor Kft. győri gyárába; középfokú végzettséggel rendelkező munkavállalókat, fém-villamos- és autóipari végzettséggel rendelkező szakembereket keresnek.
HENT: a vállalatok negyedét súlyosan károsítja a hamisítás
Magyarországon a vállalatok negyedét sújtja a hamisítás, többségük azonban semmit nem tesz annak megakadályozására - derül ki a Hamisítás Elleni Nemzeti Testület (HENT) friss kutatásából.
Eltűnik a Praktiker a német piacról
Nem sikerült befektetőt szerezni a németországi Praktiker barákácsáruház-hálózat üzemeltetésének folytatására, ezért a márkát kivezetik a piacról - közölték szerdán a Praktiker AG csődgondnokai, megerősítve a Die Welt szerdai számában megjelent értesülést.
Stratégiai megállapodást kötött a kormány a Hewlett-Packard Magyarország Kft.-vel
Stratégiai megállapodást kötött a kormány és a Hewlett-Packard (HP) Magyarország Kft. szerdán Budapesten, ahol azt is bejelentették, hogy az infokommunikációs vállalat 175 új munkahelyet hoz létre Magyarországon.
Emelik az alapellátásban dolgozók finanszírozásának összegét
Még az idén hatmilliárd forinttal megemelik az alapellátásban dolgozók finanszírozására fordítható összeget - mondta az egészségügyért felelős államtitkár a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.
108. oldal / összesen: 127