2024.10.14 | Hétfő
Helén napja

Munkahely
Keresés
106. oldal / összesen: 127
Csomai Kamilla a MAVIR új piacműködtetési és gazdasági vezérigazgató-helyettese
Csomai Kamillát nevezték ki a MAVIR Magyar Villamosenergia-ipari Átviteli Rendszerirányító ZRt. piacműködtetési és gazdasági vezérigazgató-helyettesévé. Csomai Kamilla a kinevezést megelőzően lemondott a MAVIR Felügyelő Bizottságában betöltött tisztségéről.
Szabálysértésnek minősülhet a közterületi illegális árusítás
Szabálysértésnek minősülhet a közterületi illegális árusítás, az erről szóló bizottsági módosító javaslatot szerdán fogadta el az Országgyűlés Honvédelmi és rendészeti bizottsága.
A Mol ajánlatot tett a Magnolia kötvényekre
A Mol Nyrt. az érdekeltségébe tartozó Emona Investment Kft.-n keresztül ajánlatot tett a Magnolia Finance Ltd. által kibocsátott, Mol-részvényekre váltható kötvények megvásárlására - közölte a társaság szerdán a Budapesti Értéktőzsdén.
Optimistábbak most a magyarok, mint két éve
A két évvel ezelőtti állapotokhoz képest 21-ről 26 százalékra növekedett azoknak a száma Magyarországon, akik jónak ítélik az ország helyzetét, személyes helyzetüket pedig jobbnak tartják a magyarok, mint az országét - közölte az Allianz Hungária Biztosító az MTI-vel.
Többnyire pozitív a nemzetközi munkaerő-piaci hangulat
A 65 ezer munkaadó megkérdezésével készült nemzetközi felmérés eredménye szerint az általános munkaerő-piaci várakozások többnyire pozitívak, 42 ország és terület munkaadói közül 29-ben a munkaerőpiac bővülését várják 2013 utolsó negyedévében - szerepelt a Manpower munkaerő-piaci szolgáltató MTI-nek eljutatott közleményében.
Újraindulhat a termelés a Zalai Baromfifeldolgozóban
Érvényes vételi ajánlat érkezett a Zalai Baromfifeldolgozó értékesítését meghirdető pályázatra, a szakmai befektető mielőbb újraindítaná a pacsai üzemet - közölte a felszámoló TM-Line Zrt. vezérigazgatója kedden az MTI-vel.
Pesszimizmus jellemzi a magyar munkaerőpiacot
Pesszimizmus jellemzi a magyar munkaerőpiacot: 2013 utolsó negyedévében a munkaadók 11 százaléka tervez elbocsátást, míg 8 százalék számol munkaerő-felvétellel, 69 százalék pedig nem tervez létszámváltoztatást - derül ki a Manpower munkaerő-piaci szolgáltató legfrissebb, reprezentatív felméréséből, amelyet 750 magyarországi munkaadó megkérdezésével készítettek.
Ötszázmilliót utaltatna a Pető Intézetnek Szabó Tímea
Ötszázmillió forinttal emelné - az országvédelmi alap terhére - az Emberi Erőforrások Minisztériumának költségvetési keretét az Együtt-PM színeiben politizáló Szabó Tímea, aki ezt az összeget a Nemzetközi Pető Intézetnek utaltatná át.
Új elnök a GE Magyarország élén
Október elsejétől Joerg Bauert nevezte ki a GE Magyarország elnökévé Peter Stracar, a GE Közép- és Kelet-Európáért felelős első vezérigazgatója.
Tartós munkanélkülieket segítő program indult Komárom-Esztergom megyében
Ötven év feletti, alacsony iskolai végzettségű és tartósan munka nélkül lévő álláskeresők foglalkoztatásának támogatására indított programot 200 ember részvételével a Komárom-Esztergom Megyei Munkaügyi Központ.
Júliusban is nőtt a szlovák ipari termelés éves bázison
Júliusban az előző havinál kisebb mértékben nőtt a szlovák ipari termelés az egy évvel korábbihoz mérve - közölte kedden az ország statisztikai hivatala a Štatistický úrad SR.
Az E.ON-t és a takarékszövetkezeteket érintő költségvetési módosításokról tárgyal a Ház
Az Országgyűlés mai ülésnapján tárgyal az idei költségvetés azon módosításáról, amelyet az E.ON földgázipari érdekeltségeinek megvásárlása és a takarékszövetkezeti szektor átalakítása indokol.
Vesztegetésellenes útmutató készült kkv-k számára
Vesztegetésellenes útmutató készült a kis- és középvállalkozások számára, a tisztességes üzleti megoldások bevezetéséhez szolgáló kiadványt és honlapot hétfőn mutatták be.
106. oldal / összesen: 127