2024.10.13 | Vasárnap
Kálmán, Ede napja

Munkahely
Keresés
105. oldal / összesen: 127
Az exportképes cégeket segíti a Magyar Nemzeti Kereskedőház és az IVSZ együttműködési megállapodása
A jelenleg is exportáló, illetve exportképes termékkel, szolgáltatásokkal rendelkező magyar információs és kommunikációs technológiai (IKT) vállalatok külföldi piaci lehetőségeinek bővítése a célja annak az együttműködési megállapodásnak, amelyet az Informatikai, Elektronikai és Távközlési Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) kötött a Magyar Nemzeti Kereskedőházzal (MNKH).
Trafik - Újabb tendert írnak ki 876 településen
Részben eredménytelenül zárult a második trafiktender: 1425 koncesszióból 549 talált gazdára, ezért 876 településen újabb tendert írnak ki - közölte Légrádi Petra, az ND Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. marketing és kommunikációs vezetője csütörtökön.
Csökkent júliusban az euróövezeti ipari termelés
Csökkent júliusban az ipari termelés az euróövezetben és az EU-ban egyaránt - közölte az Európai Unió statisztikai hivatala, az Eurostat csütörtökön nem végleges adatok alapján.
Az adórendszer és az adminisztráció egyszerűsítését szeretnék az uniós vállalkozók
Budapest, 2013. szeptember 12., csütörtök – Az adórendszer és az adminisztráció egyszerűsítését szorgalmazza az uniós vállalkozók döntő többsége a versenyképesség érdekében. Az üzletemberek 72 százaléka szerint túl bonyolult a papírmunka, kétharmaduk pedig az adórendszert is egyszerűbbé tenné. Sokan panaszkodnak a szűkös pénzügyi forrásokra is – derül ki az EY legfrissebb nemzetközi vállalkozói felméréséből.
Megkezdődött a kampány a kaposvári cukorgyárban
Megkezdődött a kampány a Magyar Cukor (MC) Zrt. kaposvári gyárban. Az ország egyetlen működő cukorgyárában csütörtökön elkezdték az első répaszállítmányok feldolgozását, s ezzel elindult az idei 120. feldolgozási idény.
A Mol nem fogadta el a Magnolia-kötvényekre tett befektetői ajánlatokat
Nem fogadta el a Mol-csoporthoz tartozó Emona Investment Kft. a Magnolia-kötvényekre tett ajánlatokat a befektetők által ajánlott árfolyamon - közölte a Mol Nyrt. a BÉT honlapján csütörtökön.
Uniós támogatással valósul meg a kecskeméti Print 2000 Nyomda Kft. fejlesztése
Az Új Széchenyi Terv keretében az Európai Unió és a központi költségvetés 117,7 millió forintos támogatásával összesen 235,4 millió forint összegű fejlesztés történik a kecskeméti Print 2000 Nyomda Kft.-nél.
Czomba Sándor: novemberben indul a téli közmunkaprogram
November elsején indul a téli közmunkaprogram, amelybe a kormány 200 ezer embert szeretne bevonni, ebből 100 ezer ember képzést kap majd - mondta Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára szerdán Budapesten sajtótájékoztatón.
Januártól több mint ötezer nevelőszülő kerül foglalkoztatási jogviszonyba
Januártól 5200 nevelőszülő kerül foglalkoztatási jogviszonyba, közülük 3200-nek jelenleg semmilyen munkaviszonya nincs - közölte az Emberi Erőforrások Minisztérium (Emmi) szociálpolitikáért felelős helyettes államtitkára szerdán.
Januári bérrendezést szeretnének a szociális ágazatban dolgozók
Januári bérrendezést szeretnének a szociális ágazatban dolgozók, azt kérik, hogy az egészségügyben alkalmazott bértáblához hasonlót alkalmazzanak esetükben is - közölte a Magyar Közalkalmazottak, Köztisztviselők és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezetének (MKKSZ) főtitkára szerdán.
Az Ericsson lezárta a Microsoft Mediaroom integrálását
Az Ericsson befejezte a Microsoft közel 13 millió háztartást kiszolgáló IPTV-platformja, a Mediaroom saját tevékenységébe integrálását és ezzel megerősítette világpiaci vezető pozícióját az IP-alapú televíziózásban.
Spar: másfél milliárd forintból bővítik a bicskei húsüzemet
A Spar Magyarország Kft. mintegy másfél milliárd forintból bővíti bicskei húsüzemét, a fejlesztést követően 35 új munkahely megteremtésére nyílik lehetőség.
Újabb hadüzenet készül a szegények és a hajléktalanok ellen
Az Együtt-PM véleménye szerint a szabálysértési törvény tervezett módosítása - amelyet legutóbb tárgyalt az Országgyűlés Honvédelmi és rendészeti bizottsága - újabb hadüzenet a szegények és a hajléktalanok ellen – jelentette ki szerdai, budapesti sajtótájékoztatóján Dorosz Dávid.
105. oldal / összesen: 127