2024.10.05 | Szombat
Aurél napja

Nyugdíj
Keresés
11. oldal / összesen: 20
A kormány megőrizte a nyugdíjak reálértékét
A kormány kiemelt figyelmet fordít az időskorúakra, a nyugdíjasokra, a 2010-ben tett ígéretét beváltotta, megőrizte a nyugdíjak reálértékét, vásárlóértékét - mondta Soltész Miklós szerdán Alsózsolcán, a felújított gondozási központ átadásán.
A kormány betartotta a nyugdíjasoknak tett ígéreteit
Az elmúlt három és fél év kormányzati munkája azt mutatja, hogy a Fidesz be tudta tartani a nyugdíjasoknak tett ígéreteit - jelentette ki Nyitrai Zsolt, a kormánypárt társadalmi kapcsolatokért felelős igazgatója és Iván László, a Fidesz nyugdíjas tagozatának elnöke szerdán Budapesten.
A nyugdíj előtt álló nőket támogatná a kormány
A nyugdíj előtt egy évvel álló 55 év feletti nők foglalkoztatását a bruttó bér és a járulékok megtérítésével támogatná a kormány.
Az MSZP 12 pontos vállalást tett a nyugdíjasok érdekében
Az MSZP kormányra kerülése esetén 12 pontos vállalást tesz a nyugdíjbiztosítások érdekében - mondta keddi, budapesti sajtótájékoztatóján Korózs Lajos.
Az Ab elutasította a korkedvezményes szolgálati nyugdíjjal kapcsolatos beadványokat
Az Alkotmánybíróság (Ab) javarészt elutasította a korkedvezményes szolgálati nyugdíjak megszüntetésével kapcsolatos beadványokat hétfőn - közölte a testület kedden a honlapján.
Az MSZP szerint a kormányfő tehernek tartja a nyugdíjasokat, a Fidesz szerint nőnek a nyugdíjak
Az MSZP szerint Orbán Viktor "teherként tekint a nyugdíjasokra", a Fidesz szerint viszont ma nőnek a nyugdíjak és a rezsicsökkentés segíti a nyugdíjasok megélhetését.
Külföldi és magyar szakértők részvételével tartanak konferenciát a nyugdíjrendszer finanszírozásáról
Az európai nyugdíjrendszer finanszírozhatóságáról, fenntarthatóságáról és az uniós tagállamok nyugdíjreformjairól tartanak nemzetközi konferenciát Budapesten külföldi és magyar szakemberek részvételével pénteken.
Groupama: legalább 150 ezer forintos nyugdíj ad biztonságot
A Groupama Garancia Biztosító felmérése szerint a magyar lakosság 70 százaléka nettó 150 ezer forint feletti nyugdíjjal érezné biztosítva azt, hogy olyan nyugdíjas évei lesznek, mint szeretné.
MSZP: ne terhelje tranzakciós illeték a nyugdíjakat és a fizetéseket!
Az MSZP azt akarja, hogy a munkabért és a nyugdíjat ne terhelje tranzakciós illeték, ennek érdekében a szocialisták korábban módosító javaslatot nyújtottak be az Országgyűlésnek, amit azonban leszavaztak a kormánypárti képviselők - közölte Mesterházy Attila pártelnök.
Bajnai: bűn, hogy a kormány megtiltotta a nyugdíj melletti munkát
Gazdaságpolitikai értelemben bűn, hogy a kormány megtiltotta a nyugdíj melletti munkavégzést - mondta Bajnai Gordon, az Együtt-PM szövetség vezetője egy balatonfüredi konferencián vasárnap.
Fidesz: Bajnai Gordont nem érdekli a nyugdíjasok helyzete
A Fidesz véleménye szerint a nyugdíjasok már megtanulták, hogy semmi jót nem jelent, ha Bajnai Gordon ajánlatot tesz nekik - reagált a kormánypárt az Együtt-PM szövetség vezetőjének vasárnapi, Balatonfüreden tartott előadására.
Szállítószolgálatot indított a XVI. kerület a nyugdíjasoknak
Elindította a nyugdíjasokat szállító szolgálatát a XVI. kerületi önkormányzat.
Reding: Magyarország tiszteletben tartotta az Európai Bíróság ítéletét
Magyarország tiszteletben tartotta a bírák kényszernyugdíjazása ügyében született európai bírósági ítéletet - jelentette ki Viviane Reding, az Európai Bizottság alapjogi és igazságügyi alelnöke szerdán. Ezzel több mint másfél év után végleg lezárulni látszik a magyar kormány és a bizottság közötti vita.
11. oldal / összesen: 20