2024.04.19 | Péntek
Emma napja

SZEMÉLYESEN SEGÍT A GYŐRIEKNEK MUNKÁT TALÁLNI A PROFESSION.HU ÉS A PANNONWORK
2015.06.23
Munkahely
527
.
Mostantól az interneteléréssel nem rendelkezők is kereshetnek online munkát a Profession.hu álláskereső portál és a Pannonwork együttműködésének köszönhetően. A munkaerő kölcsönzéssel foglalkozó cég győri irodájában munkaerő-piaci szakértők adnak álláskeresési tanácsokat az érdeklődőknek és segítenek az egyes pozíciók megpályázásában is.

Gyakori probléma, hogy a munkakeresők nem tudják, hogyan érdemes megírni egy jó önéletrajzot és motivációs levelet, hogyan lehet a legkönnyebben megtalálni az ideális állásajánlatokat és hogyan érdemes felkészülni egy állásinterjúra. Ezekben a gyakorlati kérdésekben adnak tanácsot mostantól a Pannonwork irodájában (Budai utca 5/A) minden érdeklődőnek a cég munkaerő-piaci szakemberei. A külön erre a célra létrehozott interaktív állomáson a jelentkezéshez szükséges anyagok elkészítése mellett a legnagyobb álláskereső portál több ezer aktuális hirdetése között is segítenek a leendő pozíció megtalálásában.



NoGuchi
További hírek a kategóriából...
Akár látatlanban is elfogadna egy új álláslehetőséget a munkavállalók több mint fele
Egy napokban készült felmérés szerint a magyar munkavállalók elenyésző része, csupán 6%-a ragaszkodna ahhoz, hogy személyesen is találkozzon leendő felettesével vagy kollégáival, mielőtt elfogad egy új állásajánlatot. Közel 60%-uk viszont határozottan állítja, hogy megelégedne azzal, ha csak telefonos és videós állásinterjúra lenne lehetősége, úgy is tudna döntést hozni.

Álláskeresés világjárvány idején: az online megoldásoké a főszerep
Keressen valaki munkát akár azért, mert a koronavírus miatt kialakult helyzetben veszítette el az állását, vagy azért, mert éppen a világjárvány kitörése előtt mondott fel előző munkahelyén, első találkozása leendő munkaadójával valószínűleg nem a megszokott módon történik majd. A járványügyi intézkedések miatt ezen a területen is a személyes kontaktust nem igénylő megoldások kerültek előtérbe.

Mától ingyenesen lehet feladni álláshirdetéseket önkéntes és egészségügyi állásokra
A mai naptól minden, a koronavírussal szembeni küzdelmet elősegítő önkéntes, illetve egészségügyi állás közzétételét ingyenesen vállalja a Profession.hu. A kezdeményezés célja, hogy az egészségügyi háttérrel rendelkező szakembereket, illetve a segíteni vágyókat és azokat a helyeket, ahol most a legnagyobb szükség van rájuk, a lehető leghatékonyabban és leggyorsabban kössék össze.