tabcv1_10%tabcv1_10%tabhumlab2_10%tabhumpol2_10%tabhumpol2_10%
logo
2014. 11. 23 - Vasárnap10:19
napja van. EUR/HUF: 304
Kápolnásnyéki hajóépítéssel és árbockészítéssel foglalkozó partnercégünk részére keresünk minimum szakmunkás végzettséggel, több éves tapasztalattal rendelkező munkatársakat. Feladatok: fém alkatrészek megmunkálása ...
Tatabánya környéki multinacionális megbízónk részére keresünk irodai kisegítőt.Feltételek:• Olvasott angol szöveg értése• Excel felhasználói ...
Ösztöndíjjal támogatja a hiányszakmát tanuló diákokat a jászberényi önkormányzat
Szakképzési ösztöndíjban részesíti Jászberény önkormányzata azokat a továbbtanuló általános iskolásokat, akik a hiányszakmák valamelyiket elsajátítják, és vállalják, hogy az adott szakmában a településen működő cégeknél helyezkednek el - közölte a jászsági város polgármesteri hivatalának illetékes munkatársa az MTI-vel.
Több mint egymilliárd forintos karácsonyi forgalmat vár a Formatex Kft.
Idén a karácsonyi szezonban a Formatex Kft. összesen 1,06 milliárd forintos nettó forgalmat tervez, ez az előző évhez képest 13 százalékos növekedés, a várakozások szerint az eladások 8 százalékát adja a webshop - közölte a játékkereskedő és importőr társaság az MTI-vel.
Meg kell akadályozni, hogy a magánnyugdíjpénztárak feléljék a nyugdíjasok pénzét
A magánnyugdíjpénztárakról az Országgyűlésnek beterjesztett javaslat védi a korábban kötelezően befizetett tagdíjakból származó, a jövőbeni nyugdíjjáradékok fedezetéül szolgáló vagyont - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium szombaton az MTI-vel.
Növeli kapacitását és a munkahelyek számát a Schott Kft.
Tíz új gyártósort vásárol és bővíti termelési kapacitását, illetve a beruházásnak köszönhetően újabb munkahelyeket hoz létre a Vas megyei Lukácsházán a gyógyszercsomagoláshoz használatos üvegtermékeket előállító Schott Hungary Kft. - közölte Szabó Imre, a cég pénzügyi igazgatója az MTI-vel.
Átalakul a szociális támogatások rendszere, a jövőben alapvetően az önkormányzatok feladata lesz
Az állam által biztosított támogatási formákon túl az emberek szociális támogatással való ellátása a jövőben az önkormányzatok feladata lesz, a szociális törvény pedig csak a kötelező ellátásokra vonatkozó szabályokat tartalmazza majd - derül ki a jövő évi költségvetés megalapozásáról szóló törvényjavaslatból, amely az Országgyűlés honlapján olvasható.
Utazással kapcsolatos
Véget ért a 2008 óta tartó recesszió, amelyben az autókereskedők...
2014-11-21 - 12:01 (2 napja)
Bruttó 4-4 forinttal csökkentette a 95-ös benzin és a gázolaj...
2014-11-21 - 07:44 (2 napja)
Csökkenti bruttó 4-4 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj...
2014-11-19 - 15:01 (4 napja)

Időjárás
Esotanc.hu

Legfrissebb


FaceBook
Viccek
Főnök a beosztottjához:

- Kovács, ezen a héten már ötödször késett a munkából! Tudja mit jelent ez?

- Akkor már biztos péntek van...

ingyenreklám bannercsere
 
~ Kapcsolat ~ Minden jog fenntartva. © 2014 HumanPolitika.hu ~