tabcv1_10%tabcv1_10%tabhumlab2_10%tabhumpol2_10%tabhumpol2_10%
logo
2015. 04. 28 - Kedd20:08
napja van. EUR/HUF: 300
Táborfalvai partnercégünk számára keresünk munkatársat minőségellenőr pozícióba.Feladatok: - Tanulmányozza az ellenőrizni kívánt munkadarab tervét. - Elvégzi a szükséges méréseket.- Ellenőrzi, ...
Csomagolóanyag gyártó partnercégünk részére keresünk középfokú szakirányú végzettséggel, 2-3 év karbantartás területén szerzett tapasztalattal rendelkező karbantartó munkatársat budaörsi munkahelyre. Munkába ...
A kormány támogatja a vállalkozások versenyképességének javítását
A kormány határozott célja, hogy javítsa a vállalkozások versenyképességét - mondta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter kedden Budapesten, a "Díj a sikeres vállalkozásokért" elismerések átadásán.
Sikerült megőrizni a nyugdíjak reálértékét
Évről évre a tervezett infláció mértékével megegyezően növekszik a nyugdíj, így az emeléssel sikerült megőrizni a nyugdíjak reálértékét - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkára hétfőn Zalaegerszegen, a Zala Megyei Idősügyi Tanács ülésén.
Kevesebben vannak a jelöltek, és másként is viselkednek
2013-tól a kereslet élénkülésével a jó szakemberek hiánya egyre komolyabb kihívások elé állítja a HR szakembereket, részben azért, mert tartósan külföldön vállalt munkát az a jelölti kör, amiből korábban lehetett meríteni. 2015-ben ez a tendencia várhatóan folytatódik, és a 2017-ig tartó időszakra vonatkozó előrejelzések is hasonló képet festenek. Minden eddiginél jobban felértékelődik, hogy a cégek hogyan tudják a lehetséges munkavállalókat megtalálni és megnyerni maguknak, mindebben pedig a közösségi média megkerülhetetlenné válik.
A jövő héten a kormány elé kerülhet a felsőoktatás átalakítása
A jövő szerdai ülésén már biztosan tárgyalni fog a felsőoktatás átalakításáról a kormány - mondta a Kossuth rádió 180 perc című műsorában a kormányszóvivő hétfőn reggel.
Az informatikus szakma népszerűsítéséért rendeznek konferenciát pénteken
Lányok az informatikában címmel egész napos konferenciát és interaktív műhelybeszélgetést rendeznek pénteken Salgótarjánban; közéleti személyek, tanárok, vezető magyarországi cégek sikeres női és férfi felsővezetői arról értekeznek, miként tudják népszerűsíteni az informatikus szakmát, különösen a lányok körében - jelentette be Biró Albert, a főszervező Informatika a Társadalomért Egyesület (infotér) felügyelőbizottságának elnöke csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón.
Utazással kapcsolatos
Emelte bruttó 9 forinttal a 95-ös benzin és 8 forinttal...
2015-04-22 - 07:52 (6 napja)
Reggel hat órakor 24 órás sebességellenőrzési akció indult Európa 20...
2015-04-16 - 08:13 (12 napja)
A 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát bruttó 2 forinttal csökkentette...
2015-04-15 - 09:31 (13 napja)

Időjárás
Esotanc.hu

Szavazzon!

FaceBook

Legfrissebb

Viccek
Egy elnökjelölt a választási kampányon:

- Uraim, az előző elnök négy éven keresztül hazudott és becsapta az egész országot... Adjanak nekem is egy esélyt! Egy esélyt

ingyenreklám bannercsere
 
~ Kapcsolat ~ Minden jog fenntartva. © 2015 HumanPolitika.hu ~