tabcv1_10%tabcv1_10%tabhumlab2_10%tabhumpol2_10%tabhumpol2_10%
logo
2014. 11. 01 - Szombat13:08
napja van. EUR/HUF: 307.5
Tatabánya környéki multinacionális megbízónk részére keresünk irodai kisegítőt.Feltételek:• Olvasott angol szöveg értése• Excel felhasználói ...
Tatabánya környéki multinacionális megbízónk részére keresünk raktárvezetőt.Feladatok: - raktár munkájának működtetése, irányítása, - logisztikai folyamatok felügyelete, koordinálása- raktári dolgozók irányítása, ...
KSH: nőtt a háztartások havi fogyasztási kiadása
A háztartások egy főre jutó havi fogyasztási kiadása mintegy 3,5 százalékkal növekedett az idén az első fél évben éves összehasonlításban, így 66,5 ezer forintot tett ki - derül ki a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) Statisztikai tükör című friss kiadványából.
Internetadó - A szervezők szerint győztek a tüntetők
Győzelemnek nevezték a tervezett internetadó elleni tüntetések szervezői pénteken Budapesten, hogy a Nemzetgazdasági Minisztérium kezdeményezte az új adótípusról szóló javaslat visszavonását. A tüntetők ismét a József nádor téren gyűltek össze.
November elsején hatályba lép az elszámolási törvény
November elsején hatályba lép az elszámolási törvény, amelynek alapján a bankoknak el kell számolniuk ügyfeleikkel az árfolyamrés semmissége és az egyoldalú szerződésmódosítások miatt keletkezett túlfizetéseket. A Magyar Nemzeti Bank (MNB) rendelete, amely az elszámolás részletes módszertanát tartalmazza, november legelején jelenik meg - közölte az MTI érdeklődésére a jegybank.
Szeptemberben 10,1 százalék volt munkanélküliség az Európai Unióban
Az előző hónaphoz képest nem változott, de az egy évvel korábbi rátához képest mind az euróövezetben, mind az Európai Unió egészében csökkent a munkanélküliség szeptemberben.
Vissza kell fizetni a hibás jövedelembevallás miatti táppénzt
Akinek az adóhatóság utóbb módosítja a jövedelemadatait, annak a korábban megállapított és a módosított jövedelem alapján járó táppénz különbözetét vissza kell fizetnie a hatóságnak - egyebek mellett ezt tartalmazza a kormány honlapján megjelent törvénytervezet.
Utazással kapcsolatos
Emelte bruttó 2 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát a...
2014-10-31 - 17:15 (1 napja)
Az európai hagyományos légitársaságok versenyképességüket próbálják javítani, hogy felvegyék a...
2014-10-30 - 10:21 (2 napja)
A 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát bruttó 3 forinttal csökkentette...
2014-10-29 - 13:20 (3 napja)

Időjárás
Esotanc.hu

Legfrissebb


FaceBook
Viccek
- Szeretném, ha mindent tudna rólam - mondja az új titkárnő a főnöknek. - Bevallom, nagyon babonás vagyok!
- Cseppet se törődjön vele! Magának legfeljebb nem fizetünk tizenharmadik havi bért!

ingyenreklám bannercsere
 
~ Kapcsolat ~ Minden jog fenntartva. © 2014 HumanPolitika.hu ~