tabcv1_10%tabcv1_10%tabhumlab2_10%tabhumpol2_10%tabhumpol2_10%
logo
2014. 09. 01 - Hétfő12:55
napja van. EUR/HUF: 314.5
Tatabánya környéki multinacionális megbízónk részére keresünk raktárvezetőt.Feladatok: - raktár munkájának működtetése, irányítása, - logisztikai folyamatok felügyelete, koordinálása- raktári dolgozók irányítása, ...
Tatabánya környéki autóipari beszállító cég részére keresünk operátorokat. Elvárások: - 8 általános iskolai végzettség - operátori tapasztalat Feladatok: - Összeszerelési ...
Már 2300 vállalkozás van a pozitív fogyasztóvédelmi listán
Már 2300 vállalkozás található a jogkövető vállalkozások munkáját elismerő pozitív listán - mondta a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (NFH) főigazgatója sajtótájékoztatón hétfőn Nyíregyházán.
MNB: megújulnak a bankjegyek
Megújítja a bankjegysorozatot a Magyar Nemzeti Bank (MNB); először a tízezer forintos bankjegyek változnak, ezek keddtől ugyan már hivatalos fizetőeszköznek számítanak, de a gyakorlatban decembertől jelennek meg a forgalomban.
Augusztusban is több új autót helyeztek forgalomba
Augusztusban és az év első 8 hónapjában is nőtt a forgalomba helyezett új autók száma Magyarországon - közölte a Magyar Gépjárműimportőrök Egyesülete (MGE) a DataHouse adatai alapján hétfőn.
Szijjártó: EU-bővítés nélkül nem lesz erős Európa
Az Európai Unió bővítése nélkül nem lesz erős Európa - jelentette ki Szijjártó Péter, a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) parlamenti államtitkára Chisinauban, az európai uniós országok külügyi vezetőinek találkozóján, amelyet Moldova európai integrációjának támogatása érdekében tartottak.
Heti egy nap távol az iroda zajától
A Profession.hu előző két felméréséből kiderült, hogy a távmunka motiváltabbá teheti a dolgozókat és csökkentheti a munkahelyi stresszt. Az állásportál legújabb kutatása azt vizsgálta, mi lenne, ha a munkavállalók számára heti egy nap irodán kívüli munka engedélyezett lenne. Mind a dolgozók, mind pedig a munkáltatók egyharmada egyetért abban, hogy ez jó lehetőség lenne, miközben a munkáltatók közel egynegyede gondolja úgy, hogy ehhez további adatbiztonsági és infrastrukturális fejlesztésekre van szükség.
Utazással kapcsolatos
Augusztusban és az év első 8 hónapjában is nőtt a...
Ma 12:39
Mától csak sárga taxival lehet utazni Budapesten. Az új ...
Ma 07:09
A Mol bruttó 2 forinttal emelte a gázolaj és 4...
2014-08-29 - 13:06 (3 napja)

Időjárás
Esotanc.hu

Legfrissebb


FaceBook
Viccek
A cég igazgatóhelyettesének felesége váratlanul betoppan a férj irodájába, és ott találja a titkárnőt a férfi ölében.

A férj pillanatnyi habozás nélkül elkezd diktálni:

- ... és összefoglalva uraim, hiány ide, hiány oda, itt, az irodában nem vagyunk képesek továbbra is egyetlen székkel ellátni a feladatunkat.
~ Kapcsolat ~ Minden jog fenntartva. © 2014 HumanPolitika.hu ~