tabcv1_10%tabcv1_10%tabhumlab2_10%tabhumpol2_10%tabhumpol2_10%
logo
2015. 08. 05 - Szerda01:51
napja van. EUR/HUF: 307
A világ legkiterjedtebb hálózatával rendelkező légi express futárszolgálat részére keresünk vámügyintéző végzettséggel, 1-2 év szakmai tapasztalattal és számítógépes ismeretekkel rendelkező ...
Táborfalvai partnercégünk részére keresünk betanított fémipari munkásokat. Feladat: - Fémipari megmunkáló gépek kezelése (Prés- és fúró gépek, esztergagépek,stb.), - Anyagok ...
Az Erste a héten beadhatja jelzálogbank-alapítási kérelmét az MNB-hez
Az Erste Bank a kétlépcsős felügyeleti engedélyezés részeként várhatóan még a héten beadja az MNB-hez jelzálogbank-alapítási kérelmét, amelyet az új leányvállalat cégbírósági bejegyzése után követ majd a működési engedély benyújtása - közölte a jelzálogbank létrehozását hétfőn bejelentő Erste Bank az MTI érdeklődésére.
A munkavállalók 34 százaléka volt továbbképzésen az elmúlt egy évben
A megkérdezett dolgozók 34 százaléka vett részt valamilyen továbbképzésben az elmúlt egy évben, miközben a munkavállalók felének a munkaadója semmilyen továbbképzést nem biztosít - derül ki a Profession.hu állásportál felméréséből.
Igazolta a várakozásokat a gyed extra
Igazolta a várakozásokat, hogy csaknem ötvenezren vették igénybe a gyed extrát tavaly - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára kedden az M1 aktuális csatorna műsorában.
TÍZBŐL NÉGY MUNKAVÁLLALÓ EGY ÉVEN BELÜLI SZAKMAI ELŐRELÉPÉSRE SZÁMÍT
Miközben sokan bizakodnak a munkahelyükön való szakmai előrelépésben, a cégek 40 százalékánál nincs kialakítva semmilyen ösztönző rendszer. Az államigazgatásban az átlagnál többen, a dolgozók 48 százaléka, míg az egészségügy területén 60 százalék panaszkodik erre - derül ki a Profession.hu több mint 1000 dolgozó bevonásával készült, a munkahelyi előrelépési lehetőségeket vizsgáló kutatásából. A válaszadók szerint a legfőbb ösztönzőerő a megfelelő kereseti lehetőség, de az önálló munkavégzés is sokakat motivál. A kutatásból az is kiderül, hogy a kor előrehaladtával a munkavállalók egyre kevésbé látják az elmozdulás lehetőségét.
Mintegy ötvenezren vették igénybe a gyed extrát tavaly
Mintegy ötvenezren vették igénybe a gyed extrát tavaly, az idei év első negyedévében pedig a múlt év azonos időszakához képest több mint duplájára nőtt azoknak a száma, akik éltek a munka melletti gyed lehetőségével - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára.
Utazással kapcsolatos
Augusztusban lépnek hatályba a módosított személyszállítási törvénynek a közlekedési kártyára...
2015-07-29 - 07:30 (7 napja)
Csökkentette bruttó 2-2 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj...
2015-07-24 - 07:33 (12 napja)
Csütörtök reggelig tart a budai Vár alatti alagút lezárása, addig...
2015-07-22 - 14:12 (14 napja)

Időjárás
Esotanc.hu

Szavazzon!

FaceBook

Legfrissebb

Viccek
- Azt hiszem, Önt keresik Főnök úr - mondja a titkárnő.

- Mi az, hogy "azt hiszem"? - förmed rá a főnök.

- Nem vagyok egészen biztos benne. Amikor felvettem a kagylót, valaki beleordított: "Te vagy az, te vén hülye?"


ingyenreklám bannercsere
 
~ Kapcsolat ~ Minden jog fenntartva. © 2015 HumanPolitika.hu ~