tabcv1_10%tabcv1_10%tabhumlab2_10%tabhumpol2_10%tabhumpol2_10%
logo
2014. 04. 23 - Szerda19:24
napja van. EUR/HUF: 306
Tatabánya környéki autóipari beszállító cég részére keresünk operátorokat. Elvárások: - 8 általános iskolai végzettség - operátori tapasztalat - tatabányai lakhely ...
Táborfalvai partnercégünk részére keresünk munkatársakat határozott időre csomagolás előkészítő munkakörbe.Feladat:- A késztermékeket csoportosítja, válogatja a megadott szempontok, előírások szerint- Elhelyezi ...
Elindul az egészséges munkahelyekért uniós kampány Magyarországon
Magyarországon is elindul az Európai Unió "Egészséges munkahelyek - Kezeljük a stresszt!" kétéves kampány - jelentette be Balogh Katalin, a Nemzeti Munkaügyi Hivatal által működtetett Nemzeti Fókuszpont vezetője szerdán sajtótájékoztatón, Budapesten.
Megveszi a Mol az Agip benzinkutakat Csehországban
A Mol Nyrt. megveszi az olasz ENI társaság 124 Agip üzemanyagtöltő állomását Csehországban - közölte a Hospodárské Noviny című cseh gazdasági és politikai napilap szerdán megbízható forrásokra hivatkozva.
GKI: másfél évtizede voltak ilyen optimisták a cégek
Áprilisban tovább folytatódott a GKI-Erste konjunktúra-index értékének másfél éve tartó, látványos emelkedése: a GKI által az Európai Unió támogatásával végzett felmérés szerint összességében több mint másfél évtizede voltak ilyen kedvezőek a várakozások.
Az ötcsillagos hotelek kiemelkedően teljesítettek január-februárban
Az év első két hónapjában folytatódott a forgalom dinamikus emelkedése a magyarországi szállodákban, az ötcsillagos hotelek teljesítményjavulása kiemelkedő volt - állapítja meg a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége (MSZÉSZ) a nemzetközi és hazai szállodaipar január-februári teljesítményéről készített elemzésében.
Fejlesztési minisztérium: a kormány szándéka a kisvállalkozások részvételének növelése a digitális gazdaságban
A tervek szerint a digitális gazdaság fejlődésének előmozdítására 39 milliárd forint, míg a versenyképes IKT-szektor (információs és kommunikációs technológiai szektor) fejlesztésére 26 milliárd forint áll majd rendelkezésre a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében 2014-2020 között - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) kedden az MTI-vel.
Utazással kapcsolatos
Az év első két hónapjában folytatódott a forgalom dinamikus...
Ma 07:25
Szuperolcsó autót fejleszt a német Volkswagen csoport, a 7500 eurónál...
2014-04-22 - 13:56 (1 napja)
Az EU-ban egységesen kötelező autópálya-használati díj bevezetését javasolja az Európai...
2014-04-20 - 18:12 (3 napja)

Időjárás
Esotanc.hu

Legfrissebb


FaceBook
Viccek
Főnök az új titkárnőnek:

- Először csak egy szoknya lesz a fizetése, amit azonban gyakran meg fogok emelni!
~ Kapcsolat ~ Minden jog fenntartva. © 2014 HumanPolitika.hu ~