2024.04.18 | Csütörtök
Andrea, Ilma napja

Nosztalgiakiflit is sütnek az új Lipóti pékségekben
2014.12.19
Egyéb hírek
358
Bővíti hálózatát a Lipóti pékség. Az elmúlt évben 21 üzletet nyitottak, és további nyolc megnyitása várható a közeljövőben. A pékségekben a legmodernebb kemencékben készülnek a termékek, többek között a specialitásnak számító nosztalgiakifli és helyben sütött rétes. A gépek választásánál a legfontosabb szempontok a minőség, a megbízható üzemeltetés és a stabil szervizháttér.

Nyolc üzletet nyit a közeljövőben a Lipóti pékség. A vidéki helyszínek között szerepel Győr, Pécs, Törökszentmiklós és Kecskemét. Budapesten három pályaudvaron, a Keletiben, a Déliben és Kelenföldön is vehetnek hamarosan friss pékárut az utazók, illetve a Thököly úton is Lipóti pékség nyílik. Az üzletekben svéd Sveba Dahlen kemencék működnek majd, amelyeket a Kogép Kft. szállít és szervizel.
– Ezekre a kemencékre fejlesztettük ki a nosztalgia kiflit, illetve a helyben sütött réteseinket. A jövőben alacsony tömegű kenyerek termékfejlesztése várható, amelyek szintén ezen a kemencetípuson sülnek majd. A legfontosabb tényező számunkra a minőség, ezen kívül fontos tényező a szerviz igénybevételének lehetősége, az üzembiztonság, a gépek stabilitása, kiegészíthetősége és fejleszthetősége – indokolta a döntést dr. Tóth Zoltán, a Lipóti Pékség ügyvezető igazgatója.

– A Kogép és a Lipóti Pékség kapcsolata már nagyon régi. Az általuk forgalmazott gépek tökéletesen illeszkednek a Lipóti Pékség technológiai infrastruktúrájába, segítségükkel magas minőségű termékeket tudunk előállítani. A Kogép által biztosított gépek alkalmazásával folyamatos, magas termelési stabilitást érünk el. Mindig nagyon korrekt kereskedői magatartást tanúsítottak velünk szemben – zárta az ügyvezető.



Gold Communications