2024.04.19 | Péntek
Emma napja

Hétvégén nem jár a 4-es és a 6-os villamos napközben az északi szakaszon
2014.10.21
Utazás
528
.
Nem közlekednek péntektől vasárnapig a 4-es és 6-os villamosok a Blaha Lujza tér és a Széll Kálmán tér között, éjszaka pedig a teljes vonalon pótlóbuszok viszik az utasokat - tájékoztatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) kedden az MTI-t.

A BKV halaszthatatlan karbantartási munkákat végez a Széll Kálmán téren, a Mechwart ligetnél, a Margit híd budai hídfőjének környezetében, a Margit hídon, a Szent István körúton, a Podmaniczky utcánál, az Aradi utcánál, a Wesselényi utcánál és a Dohány utcánál - közölték. Emellett korszerűsítik a trolibusz és a villamos felsővezetékének keresztezését a Podmaniczky utca és a Teréz körút csomópontjában, valamint a budai fonódó villamoshálózat építéséhez szükséges munkákra is sort kerítenek.
A 4-es és 6-os villamosok péntek reggel fél héttől éjfélig, szombaton és vasárnap hajnal 4 órától éjfélig járnak rövidített útvonalon, péntek és szombat éjjel pedig az egész vonalon pótlóbuszok közlekednek. A felújítás több más járat menetrendjét is érinti: a 9-es busz Óbuda felé, a 914-es és 914A, a 931-es, 950-es és 950A busz pedig Káposztásmegyer felé pénteken és szombaton az Andrássy útra terelve közlekedik. A 72-es és a 74-es troli helyett busz viszi az utasokat a teljes vonalon.

MTI