2024.04.25 | Csütörtök
Márk napja

Regionális kommunikátorral erősít a GE Fényforrás üzletága
2014.08.26
Egyéb hírek
419
.
A GE Fényforrás üzletágának EMEA (Európa, Közel-Kelet és Afrika) régióért felelős kommunikációs és PR szakértőjeként csatlakozott a világ egyik vezető technológiai szolgáltatásokat nyújtó vállalatához Schubauer Krisztina.

A szakember új pozíciójában a GE Fényforrás üzletág kulcspiacainak kommunikációs tevékenységét koordinálja az EMEA régióban Kalocsai Kinga regionális kommunikációs és PR menedzser irányításával. Schubauer Krisztina emellett a vállalat digitális kampányait felügyeli és az üzletág Budapesten található régiós központjának belső kommunikációs feladatait is támogatja. A szakértő a Magyarországon már 25 éve jelen lévő üzletág vállalati kommunikációjában nagyobb hangsúlyt kíván fektetni az cég sikerrel működő felelősségvállalási programjainak széleskörű megismertetésére.

A világítástechnikai iparág egyik innovátoraként számon tartott GE Fényforrás üzletága 5 városban 6 gyárral van jelen Magyarországon, emellett EMEA régiós és Globális Technológiai Központja is Budapesten található.

Schubauer Krisztina a PwC Magyarországtól igazolt a GE-hez, előző munkahelyén marketing- és kommunikációs szenior szakértőként a tanácsadó cég vállalati, brand- és digitális kommunikációjáért felelt, valamint a fenntartható üzleti megoldások kidolgozásával és a vállalat társadalmi felelősségvállalási tevékenységével foglalkozott.

Háttérinformáció:

GE
A GE (NYSE: korszerű technológiai megoldásokat és szolgáltatásokat kínáló, pénzügyi szolgáltató üzletággal is rendelkező cég, mely a világ legégetőbb problémái megoldásának elősegítését tűzte ki célul. Az energetika, az egészségügy, a közlekedés és az infrastruktúra területén végzett innováció iránt elkötelezett cég több mint 100 országban tevékenykedik, világszerte mintegy 300 000 munkatársat foglalkoztatva. Bővebb információért látogasson el a cég honlapjára: http://www.ge.com/.

GE Magyarország
A GE 1989 vége óta működik Magyarországon mára a cég valamennyi üzletága (GE Capital, a GE Fényforrás üzletága a GE Lightning, GE Power & Water, GE Healthcare, GE Oil & Gas, GE Aviation, GE Energy Management, GE Global Operations) aktív hazánkban.

A GE Magyarország legnagyobb amerikai befektetője és munkáltatója, valamint a 3. legnagyobb exportőre (a Figyelő 2013-as Top 200 felmérése szerint), melyhez erős beszállítói bázisa is hozzájárul. A 10 városban 12 gyárat, 3 K+F központot, 3 regionális üzleti központot, 1 bankot és 1 globális üzleti szolgáltató központot működtető GE számára Magyarország kulcsszerepet játszik a cég és a régió közös növekedési stratégiájában, melyben a már meglévő gyártóbázis mellett az innováció, a infrastruktúra modernizáció, és a csúcstechnológiák fejlesztése is nagyobb szerepet kap.


NoGuchi