tabcv1_10%tabcv1_10%tabhumlab2_10%tabhumpol2_10%tabhumpol2_10%
logo
2014. 12. 23 - Kedd03:11
napja van. EUR/HUF: 315.5
Tatabánya környéki multinacionális megbízónk részére keresünk irodai kisegítőt.Feltételek:• Olvasott angol szöveg értése• Excel felhasználói ...
Tatabánya környéki multinacionális megbízónk részére keresünk műszakvezetőt.Követelmények: Szervezésben tapasztalat, minimum 1 éves Műszakvezetői tapasztalat, terhelhetőség, Office ismeretek, vezetői jellemIskolai ...
Szigorodik a pénztárgép használata
Minden pénztárgép használatára kötelezett vállalkozás, amely online pénztárgépes nyugtaadás helyett számlát bocsát ki, köteles azokról havonta, elektronikusan adatot szolgáltatni az adóhatóságnak - közölte a Mazars könyvvizsgáló és tanácsadó pénteken az MTI-vel.
Kiemelkedő gazdasági növekedés várható Magyarországon
Európai uniós viszonylatban is kiemelkedő gazdasági növekedést vár 2014-re Magyarországon a Századvég Gazdaságkutató Zrt. - közölte a kutatóintézet az MTI-vel pénteken.
2,9 százalékkal nőtt a bruttó átlagkereset január-októberben
A bruttó átlagkereset a legalább 5 főt foglalkoztató vállalkozások, a költségvetési intézmények és a megfigyelt nonprofit szervezetek körében 234 400 forint volt január-októberben, 2,9 százalékkal nőtt az egy évvel korábbihoz képest - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken.
Nosztalgiakiflit is sütnek az új Lipóti pékségekben
Bővíti hálózatát a Lipóti pékség. Az elmúlt évben 21 üzletet nyitottak, és további nyolc megnyitása várható a közeljövőben. A pékségekben a legmodernebb kemencékben készülnek a termékek, többek között a specialitásnak számító nosztalgiakifli és helyben sütött rétes. A gépek választásánál a legfontosabb szempontok a minőség, a megbízható üzemeltetés és a stabil szervizháttér.
Gyorsult a fogyasztás növekedése októberben
Gyorsult a kiskereskedelmi forgalom növekedése októberben, a bolti értékesítés volumene 5,2 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbit a szeptemberi 4,5 százalékos emelkedés után a naptárhatástól megtisztított adatok szerint - jelentette pénteken a Központi Statisztikai Hivatal (KSH). A kiigazítatlan index szintén 5,2 százalékos emelkedést jelzett.
Utazással kapcsolatos
Bruttó 6-6 forinttal csökkentette a 95-ös benzin és a gázolaj...
2014-12-19 - 07:40 (4 napja)
Bruttó 6-6 forinttal csökkenti a 95-ös benzin és a gázolaj...
2014-12-17 - 14:38 (6 napja)
Tovább csökkentette, több éves mélypontra mérsékelte az üzemanyagárakat szerdán a...
2014-12-17 - 07:43 (6 napja)

Időjárás
Esotanc.hu

Szavazzon!

Legfrissebb


FaceBook
Viccek
A cég igazgatóhelyettesének felesége váratlanul betoppan a férj irodájába, és ott találja a titkárnőt a férfi ölében.

A férj pillanatnyi habozás nélkül elkezd diktálni:

- ... és összefoglalva uraim, hiány ide, hiány oda, itt, az irodában nem vagyunk képesek továbbra is egyetlen székkel ellátni a feladatunkat.

ingyenreklám bannercsere
 
~ Kapcsolat ~ Minden jog fenntartva. © 2014 HumanPolitika.hu ~