tabcv1_10%tabcv1_10%tabhumlab2_10%tabhumpol2_10%tabhumpol2_10%
logo
2014. 11. 24 - Hétfő20:43
napja van. EUR/HUF: 304
Táborfalvai partnercégünk részére keresünk munkatársakat határozott időre csomagolás előkészítő munkakörbe.Feladat:- A késztermékeket csoportosítja, válogatja a megadott szempontok, előírások szerint- Elhelyezi ...
Komárom-Esztergom megyei partnercégünk részére keresünk Fröccsüzemi mérnököt azonnali kezdéssel, teljes munkaidőben.Elvárások:- BSC mérnöki végzettség (Gépészmérnök, műanyag szerszámtervező szak)- 5 éves mérnöki tapasztalat ...
Önkéntes munkát népszerűsítő kampányt indított az Emmi
Az önkéntes munkát népszerűsítő kampányt indított az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) hétfőn, a december 5-éig tartó akció célja, hogy felhívja a figyelmet az önkénteseket foglalkoztató szervezetekre, intézményekre.
Kormánytagok és képviselők is támogathatók közpénzből januártól
A DK szerint "a szabad rablás nyílt beismerése" az, hogy januártól a döntéshozók akár önmaguknak vagy családjuknak is osztogathatnak közpénzeket. Erről Vadai Ágnes DK-alelnök hétfőn Budapesten, sajtótájékoztatón beszélt.
Változatlan szerződésszám mellett nőt a biztosítók díjbevétele
Az idei harmadik negyedévben a biztosító részvénytársaságok és a nagy biztosító egyesületek szerződésállománya - az előző év azonos időszakához viszonyítva - lényegében nem változott, míg a díjbevétel 7,6 százalékos növekedést mutat - áll a Magyar Nemzeti Bank (MNB) tájékoztatójában, amely hétfőn jelent meg a jegybank honlapján.
Kimerült a kazáncsere pályázatok kerete a dél-alföldi régióban
A forrás kimerülése miatt felfüggesztik a kazáncsere pályázatokat a dél-alföldi régióban, a jelentkezéseket november 25-én 10 óráig még be lehet adni - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) hétfőn az MTI-vel.
MNB: csökkent a háztartások tőketartozása
Csökkent a háztartások hitelintézetekkel szemben fennálló tőketartozása az idei harmadik negyedévben - derül ki a Magyar Nemzeti Bank (MNB) honlapján megjelent tájékoztatóból.
Utazással kapcsolatos
Véget ért a 2008 óta tartó recesszió, amelyben az autókereskedők...
2014-11-21 - 12:01 (3 napja)
Bruttó 4-4 forinttal csökkentette a 95-ös benzin és a gázolaj...
2014-11-21 - 07:44 (3 napja)
Csökkenti bruttó 4-4 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj...
2014-11-19 - 15:01 (5 napja)

Időjárás
Esotanc.hu

Legfrissebb


FaceBook
Viccek
Pistikéék az ötéves tervet tanulják. Másnap tanfelügyelő érkezik, és a tanítónéni felszólítja Pistikét, hogy feleljen az ötéves tervből. Pistike:

- Az ötéves tervnek köszönhetően annyi krumpli fog az idén teremni, hogyha azt egy halomba hordanák, felérne a jóisten lábáig.

- Na de Pistike! - szól rá a tanító néni - Tudod jól, hogy nincsen jóisten.

- Miért? Krumpli van?

ingyenreklám bannercsere
 
~ Kapcsolat ~ Minden jog fenntartva. © 2014 HumanPolitika.hu ~