tabcv1_10%tabcv1_10%tabhumlab2_10%tabhumpol2_10%tabhumpol2_10%
logo
2015. 07. 05 - Vasárnap16:56
napja van. EUR/HUF: 314.5
Csomagolóanyag gyártó partnercégünk részére keresünk középfokú szakirányú végzettséggel, 2-3 év karbantartás területén szerzett tapasztalattal rendelkező karbantartó munkatársat budaörsi munkahelyre. Munkába ...
Partnercégünk - dinamikusan fejlődő pénzintézet - budapesti fiókjába keresünk hiteladminisztrációs munkatársat időszakos (4-5 hónapos) munkavégzésre.Feladatok:- hitel elő és végtörlesztések, hitelfolyósítások kontírozása, ...
Nem csökkenhetnek a rendőri fizetések
Nem csökkenhet a rendőrök fizetése az életpályamodell bevezetése, illetve a pótlékok többségének megszűnése nyomán - jelentette ki a Belügyminisztérium személyügyi helyettes államtitkára pénteken az M1 aktuális csatorna műsorában.
Megjelent az Út a diplomához program idei pályázata
Megjelent a hátrányos helyzetű, kiemelten a roma hallgatók felsőoktatási esélyegyenlőségének javítását, felsőfokú végzettséghez jutásának támogatását szolgáló Út a diplomához program idei pályázata, amelynek kerete 210 millió forint - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) társadalmi felzárkózásért felelős helyettes államtitkára csütörtökön Fonyódon.
Hétfőn megnyitják a Nyugati pályaudvart
Befejeződnek július 5-én éjfélig a Nyugati pályaudvaron a felújítási és karbantartási munkálatok, így július 6-án, hétfőn a hajnali üzemkezdettől megindul a menetrendszerinti forgalom - közölte Lőcsei Virág, a MÁV Zrt. szóvivője csütörtökön az eddig elvégzett munkálatokról tartott sajtótájékoztatón a helyszínen.
1,6 milliárd forint támogatás az Óbudai Egyetem kollégiumának felújítására
A kormány 1,6 milliárd forinttal támogatja az Óbudai Egyetem jelenleg üresen álló Kandó Kálmán Kollégiumának felújítását - jelentette be a nemzetgazdasági miniszter.
Újra lehet pályázni tanyafejlesztésre
Újra elindítják a tanyafejlesztési programot, az elektronikus pályázati felület július 15-én nyílik meg a Herman Ottó Intézet honlapján - mondta V. Németh Zsolt, a Földművelésügyi Minisztérium (FM) államtitkára.
Utazással kapcsolatos
Befejeződnek július 5-én éjfélig a Nyugati pályaudvaron a felújítási és...
2015-07-02 - 13:19 (3 napja)
Bruttó 2 forinttal csökkentette a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát...
2015-06-24 - 07:49 (11 napja)
Emelte bruttó 3 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát...
2015-06-05 - 08:00 (30 napja)

Időjárás
Esotanc.hu

Szavazzon!

FaceBook

Legfrissebb

Viccek
Pistikéék az ötéves tervet tanulják. Másnap tanfelügyelő érkezik, és a tanítónéni felszólítja Pistikét, hogy feleljen az ötéves tervből. Pistike:

- Az ötéves tervnek köszönhetően annyi krumpli fog az idén teremni, hogyha azt egy halomba hordanák, felérne a jóisten lábáig.

- Na de Pistike! - szól rá a tanító néni - Tudod jól, hogy nincsen jóisten.

- Miért? Krumpli van?

ingyenreklám bannercsere
 
~ Kapcsolat ~ Minden jog fenntartva. © 2015 HumanPolitika.hu ~