tabcv1_10%tabcv1_10%tabhumlab2_10%tabhumpol2_10%tabhumpol2_10%
logo
2015. 03. 30 - Hétfő14:48
napja van. EUR/HUF: 300
Partnercégünk - számítástechnikai szolgáltatásokkal foglalkozó nemzetközi cégcsoport tagja - számára keresünk min. középfokú végzettséggel, aktív kommunikációs szintű angol nyelvtudással (német ...
Multinacionális partnercégünk számára keresünk az alábbi pozícióba munkatársat: Minőségügyi technikusFőbb feladatok:-Minőségügyi rendszer fejlesztésének, karbantartásának támogatása,-Minőségügyi (német nyelvű) dokumentációk kezelése, fordítása, ...
A tökéletes névjegykártya és ami utána jön
A mai világban már-már elavultnak hat a klasszikus névjegykártya, ám az változatlanul az üzleti élet nélkülözhetetlen eleme. Ezek a pici kártyák sokat elárulnak tulajdonosaikról. Íme 5 tipp, hogy miként lehet hatékony eszköz a névjegyünk!
Folytatódhatnak a kedvező folyamatok a munkaerőpiacon
Folytatódhatnak a kedvező folyamatok a munkaerőpiacon az MTI-nek nyilatkozó elemzők szerint, így idén az átlagos munkanélküliségi ráta az Erste és a Takarékbank szerint egyaránt 7,4 százalékra csökkenhet, a K&H pedig 7 százalék körüli mutatót vár.
7,7 százalékra csökkent a munkanélküliségi ráta december- februárban
Az egy évvel korábbihoz képest 24 ezerrel csökkent a munkanélküliek száma a tavaly december és idén február közötti időszakban, a munkanélküliség 7,7 százalékos szintje pedig 0,7 százalékponttal volt alacsonyabb, mint egy éve - jelentette pénteken a Központi Statisztikai Hivatal .
Felhőben közelebb kerülnek a kereskedelmi rendszerek
Egyszerűbb, olcsóbb és sokkal hatékonyabb lesz a kis- és középvállalkozásoknak a kereskedelmi és ügyviteli rendszerekhez csatlakozni. Ezt korábban csak a nagyobb, tőkeerős cégek engedhettek meg maguknak a kezdő beruházási költségek és az üzemeltetési díjak miatt. Befejeződött a Laurel Retail Cloud fejlesztése, amely a Laurel cégcsoport kereskedelmi rendszereit a hagyományos IT megoldások mellett elérhetővé teszi felhőszolgáltatás formájában is. A dinamikus szolgáltatás segítségével csak azért az erőforrásért fizet a megrendelő, amit valóban használ.
Csökkent az álláskeresők száma februárban éves szinten
Csökkent az álláskeresők száma, február végén 430,7 ezren, az előző évinél 2,9 százalékkal kevesebben kerestek állást - derült ki a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat honlapján közzétett adatokból.
Utazással kapcsolatos
Csütörtöktől élesben működik a Véda közúti intelligens kamerahálózat első 160...
2015-03-26 - 07:46 (4 napja)
Bruttó 3-3 forinttal csökkentette a 95-ös benzin és a gázolaj...
2015-03-25 - 07:20 (5 napja)
Csütörtöktől kezdi meg éles üzemét a VÉDA közúti intelligens kamerahálózat...
2015-03-23 - 11:52 (7 napja)

Időjárás
Esotanc.hu

Szavazzon!

FaceBook

Legfrissebb

Viccek
- Ha a főnök vissza nem vonja, amit ma délelőtt mondott, én elmegyek a vállalattól!

- Miért, mit mondott?

- Azt, hogy menjek el a vállalattól...

ingyenreklám bannercsere
 
~ Kapcsolat ~ Minden jog fenntartva. © 2015 HumanPolitika.hu ~