tabcv1_10%tabcv1_10%tabhumlab2_10%tabhumpol2_10%tabhumpol2_10%
logo
2014. 04. 24 - Csütörtök15:55
napja van. EUR/HUF: 306.5
Kecskeméti alkatrészgyártó partnercégünk részére keresünk présgép kezelő munkakörbe munkavállalókat.Elvárás:- Hagyományos présgép kezelésében szerzett több éves tapasztalat. (hiánya kizáró ok!) - ...
Táborfalvai partnercégünk számára keresünk az alábbi feltételekkel munkatársat:Elvárások:- Szakirányú min. középfokú végzettség- Releváns szakmai, TB és bérszámfejtési tapasztalat vállalati oldalon(3-5 ...
OH: az általános felvételi eljárásban a nyolcadikos tanulók közel 97 százalékát felvették
Befejeződött a középfokú intézmények általános felvételi eljárása: a nyolcadikos tanulók közel 97 százaléka került be valamilyen középiskolába - közölte az Oktatási Hivatal (OH) csütörtökön az MTI-vel. A hivatal tájékoztatása szerint péntekig minden középfokú intézmény értesíti a hozzá jelentkező tanulókat a felvételi döntéséről, azaz jelentkezésük elfogadásáról vagy elutasításáról.
Antenna Hungária: bővül a földfelszíni vétellel fogható tévécsatornák köre
Bővülhet a digitális földfelszíni vétellel fogható tévécsatornák köre, miután az Antenna Hungária (AH) nyáron fejleszteni fogja ezen hálózatokat. Emiatt néhány órás technikai leállás várható májusban az egyes telephelyeken - tájékoztatta az AH csütörtökön az MTI-t.
Az új földforgalmi törvény az egyik legszigorúbb Európában
Az új földforgalmi törvény Európa egyik legszigorúbbja, amely megvédi a magyar földet és a földművesek érdekeit szolgálja - jelentette ki a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) parlamenti államtitkára csütörtökön Budapesten.
Megépült az új keverőüzem a Hankook rácalmás gyárában
Befejeződött a Hankook Tire Magyarország Kft. rácalmási gyárának újabb bővítése: a cég 2,6 milliárd forintból - uniós támogatás felhasználásával - egy új keverőgépet és az ahhoz tartozó üzemcsarnokot létesített, amellyel jelentősen javul a gumigyár hatékonysága.
Kevésbé átláthatók a magyar állami vállalatok
A 66 megvizsgált állami vállalat honlapja alapján mindössze kettő kapott a 100-as skálán 90 pontot abból a szempontból, hogy mennyire tették közzé a törvény által megkövetelt adatokat, az átlag 46 pont volt - mondta Papp Krisztina, a Trancparency International Magyarország (TI) projektvezetője, az állami vállalatok átlátható működéséről készült kutatás bemutatóján, csütörtökön Budapesten.
Utazással kapcsolatos
Az év első két hónapjában folytatódott a forgalom dinamikus...
2014-04-23 - 07:25 (1 napja)
Szuperolcsó autót fejleszt a német Volkswagen csoport, a 7500 eurónál...
2014-04-22 - 13:56 (2 napja)
Az EU-ban egységesen kötelező autópálya-használati díj bevezetését javasolja az Európai...
2014-04-20 - 18:12 (4 napja)

Időjárás
Esotanc.hu

Legfrissebb


FaceBook
Viccek
Választás utáni jó tanács:

Ne lopj! - a kormány nem tűri a konkurenciát.
~ Kapcsolat ~ Minden jog fenntartva. © 2014 HumanPolitika.hu ~