tabcv1_10%tabcv1_10%tabhumlab2_10%tabhumpol2_10%tabhumpol2_10%
logo
2014. 07. 24 - Csütörtök10:09
napja van. EUR/HUF: 307
Gyáli partnercégünk részére keresünk szakirányú végzettséggel, gyakorlati tapasztalattal rendelkező szerkezetlakatosokat konténerek szerelésére, karbantartására. Hosszútávú munkalehetőséget kínálunk, teljes napi munkaidőben.Önéletrajzokat fizetési ...
Partnercégünk- Magyarország egyik legnagyobb létesítményüzemeltetési szolgáltatója - számára keresünk , hasonló területen szerzett tapasztalattal rendelkező munkatársat időszakos munkára XVIII. kerületbe. ...
A GDP-arányos magyar államadósság alacsonyabb, mint az unióé
Az euróövezetben 93,9 százalékra nőtt a GDP-arányos államadósság idén az első negyedévben, míg az Európai Unió 28 tagállamában 88 százalékra - közölte kedden az Eurostat. A magyar államháztartás GDP-arányos adóssága március végén 84,3 százalék volt.
Ötmilliárdos fejlesztés a győri Audi Hungaria Iskolában
Jövő júniusig tartó projekt keretében bővítik és fejlesztik a győri Audi Hungaria Iskolát; az erre fordított összeg közel negyedét uniós és kormányzati forrásból finanszírozzák - hangzott el az új épület keddi alapkő-letételi ünnepségén.
Korszerűsítik a zalaegerszegi nyugdíjas otthont
A szociális városrehabilitációs program keretében több mint 170 millió forintért korszerűsítik Zalaegerszegen a belvárosi Nyugdíjas Otthonházat - közölte a vállalkozói szerződés aláírása alkalmából tartott keddi sajtótájékoztatón a város polgármestere.
A leginkább rászorulók támogatására 29 milliárd forintos program indul
A leginkább rászorulók számára indul program az Európai Unió támogatásával. A háromévesnél fiatalabbak családját, a hajléktalanokat, valamint az időseket élelmiszercsomagokkal segítik a létfenntartásban és életvezetési tanácsokkal a szegénységből kitörésben.
KSH: mérséklődött a népességfogyás üteme
Mérséklődött népességfogyás üteme 2014 első öt hónapjában, miután többen születtek és kevesebben haltak meg, mint az előző év azonos időszakában - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) kedden.
Utazással kapcsolatos
Csökkentette bruttó 3-3 forinttal a gázolaj és a benzin literenkénti...
2014-07-18 - 09:01 (6 napja)
Csökkentette bruttó 4 forinttal a gázolaj és 2 forinttal a...
2014-07-16 - 08:22 (8 napja)
A wellness szállodák magasabbra értékelik saját minőségüket, mint vendégeik...
2014-07-15 - 09:03 (9 napja)

Időjárás
Esotanc.hu

Legfrissebb


FaceBook
Viccek
Főnök a beosztottjához:

- Kovács, ezen a héten már ötödször késett a munkából! Tudja mit jelent ez?

- Akkor már biztos péntek van...
~ Kapcsolat ~ Minden jog fenntartva. © 2014 HumanPolitika.hu ~