tabcv1_10%tabcv1_10%tabhumlab2_10%tabhumpol2_10%tabhumpol2_10%
logo
2014. 08. 02 - Szombat04:09
napja van. EUR/HUF: 313.5
Táborfalvai partnercégünk részére keresünk betanított fémipari munkásokat. Feladat: - Fémipari megmunkáló gépek kezelése (Prés- és fúró gépek, esztergagépek,stb.), - Anyagok ...
Oroszlányi multinacionális partnerünk részére keresünk öntödei operátort.Elvárások:- 8. általános iskolai végzettség- jó állóképesség- terhelhetőség (erős fizikai munka)- termelésben szerzett tapasztalat ...
A MAB a felsőoktatási törvény módosítását bírálja
A Magyar Felsőoktatási Akkreditációs Bizottság (MAB) megfontolt, a minőséget garantáló felsőoktatási törvény elfogadását szorgalmazza, a minősítő szervezet szerint a legutóbbi módosítás olyan paragrafusokat emelt a jogszabályba, melyek az egyetemi tanárok presztízsét megkérdőjelezik.
Emelkedett a gázolaj ára
Emelte bruttó 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt., a benziné nem változott.
Jobbik: A nyugdíjrendszer azonnali reformot kíván
A Jobbik arra szólítja fel a kormányt, hogy vizsgálja felül a nyugdíjrendszer jelenlegi igazságtalanságait és tűzze napirendre a Jobbik javaslatát a gyermekek után járó nyugdíj-kiegészítésről.
Kissé csökkent a munkanélküliség az EU-ban
A májusi 10,3 százalékról júniusra 10,2 százalékra mérséklődött a szezonálisan kiigazított adatok alapján számolt munkanélküliség az EU-ban - jelentette csütörtökön az Európai Unió (EU) statisztikai hivatala, az Eurostat.
Emelkedtek az ipari termelői árak júniusban
Háromhavi csökkenés után júniusban 0,8 százalékkal emelkedtek az ipari termelői árak májushoz képest, az előző év azonos időszakával összehasonlítva ugyanakkor 0,6 százalékkal csökkentek - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) csütörtökön az MTI-vel.
Utazással kapcsolatos
Emelte bruttó 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken...
2014-08-01 - 09:44 (1 napja)
A gázolaj nagykereskedelmi literenkénti árát bruttó 2 forinttal emelte, a...
2014-07-30 - 07:28 (3 napja)
Többet költöttek a magyarok belföldi utazásaik során 2013-ban, mint egy...
2014-07-29 - 13:19 (4 napja)

Időjárás
Esotanc.hu

Legfrissebb


FaceBook
Viccek
Van az államnak két tehene. A felelős vezető a tejet hazaviszi, majd bebizonyítja, hogy a teheneket privatizálni kell, hiszen az üzletág ráfizetéses. Elhatározzák a tehenek jelképes összegért történő eladását, majd meghirdetik a helyi újságban, amely egypéldányos és csak a vezetőnek jár. A vezető megpályázza a marhatendert, és csodák csodája meg is nyeri. Rögtön tart egy sajtótájékoztatót, hogy a részéről mekkora áldozat a vállára venni ezt a két gyengén működő tehenet. Ezután politikai pályára lép, és ilyen módon az eredeti két marhával maga köré gyűjt még egy csomó marhát.
~ Kapcsolat ~ Minden jog fenntartva. © 2014 HumanPolitika.hu ~