tabcv1_10%tabcv1_10%tabhumlab2_10%tabhumpol2_10%tabhumpol2_10%
logo
2015. 04. 25 - Szombat16:19
napja van. EUR/HUF: 300
Zuglói partnercégünk részére keresünk középfokú elektronikai végzettséggel rendelkező munkavállalókat 2 műszakos munkára NYÁK-lapok szalagmunkájának végellenőrzésére. Mérőműszerek és elektrotechnikai műszerek ismerete, ...
Budakalászi - alállomások és azokat összekötő villamos hálózatok távfelügyeleti rendszerével foglalkozó - energetikai partnercégünk részére keresünk szerelőket, határozott idejű (kb. ...
Az informatikus szakma népszerűsítéséért rendeznek konferenciát pénteken
Lányok az informatikában címmel egész napos konferenciát és interaktív műhelybeszélgetést rendeznek pénteken Salgótarjánban; közéleti személyek, tanárok, vezető magyarországi cégek sikeres női és férfi felsővezetői arról értekeznek, miként tudják népszerűsíteni az informatikus szakmát, különösen a lányok körében - jelentette be Biró Albert, a főszervező Informatika a Társadalomért Egyesület (infotér) felügyelőbizottságának elnöke csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón.
Több lakás épülhet az nhp miatt
Az új lakások kínálati oldala fog bővülni azáltal, hogy a lakóingatlanok építésének lehetősége bekerült a növekedési hitelprogramba (nhp) - mondta Nagy Márton, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) pénzügyi stabilitásért és hitelösztönzésért felelős ügyvezető igazgatója csütörtökön az M1 aktuális csatornának.
A felsőoktatási törvény módosításának visszavonását követelték egyetemi hallgatók a fővárosban
A felsőoktatási törvény tervezett módosításának visszavonását és minden érintett bevonásával teljes körű, érdemi egyeztetést követeltek egyetemi hallgatók és oktatók a fővárosban, az Emberi Erőforrások Minisztériuma előtt szerda este tartott tüntetésen.
Június végére befejeződik a kormányzati informatikai rendszer fejlesztése, gyorsul az ügyintézés
Az idén június végén, az eredetileg vállalt határidőre lezárulhat az európai uniós forrásból finanszírozott Központosított Kormányzati Informatikai Rendszer kiterjesztése (KKIR2) projekt - jelentette be Dömötör Csaba, a NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. igazgatója sajtótájékoztatón.
Emelkedett az üzemanyagok ára
Emelte bruttó 9 forinttal a 95-ös benzin és 8 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.
Utazással kapcsolatos
Emelte bruttó 9 forinttal a 95-ös benzin és 8 forinttal...
2015-04-22 - 07:52 (3 napja)
Reggel hat órakor 24 órás sebességellenőrzési akció indult Európa 20...
2015-04-16 - 08:13 (9 napja)
A 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát bruttó 2 forinttal csökkentette...
2015-04-15 - 09:31 (10 napja)

Időjárás
Esotanc.hu

Szavazzon!

FaceBook

Legfrissebb

Viccek
Két titkárnő beszélget:
- Az írógép a legszörnyűbb találmány a világon!
- Miért?
- Mert rögtön meghallja a főnök, ha nem dolgozol!

ingyenreklám bannercsere
 
~ Kapcsolat ~ Minden jog fenntartva. © 2015 HumanPolitika.hu ~