tabcv1_10%tabcv1_10%tabhumlab2_10%tabhumpol2_10%tabhumpol2_10%
logo
2014. 09. 01 - Hétfő09:13
napja van. EUR/HUF: 314.5
Tatabánya környéki partnercégünk részére keresünk technológus kollégát.Feladatok:- fröccsöntő gépek optimalizálása- technológiák kidolgozása- gyártási folyamatok fejlesztése- szerszámpróbák, mintagyártások elvégzése- gyártással kapcsolatos ...
Tatabánya környéki multinacionális megbízónk részére keresünk raktárvezetőt.Feladatok: - raktár munkájának működtetése, irányítása, - logisztikai folyamatok felügyelete, koordinálása- raktári dolgozók irányítása, ...
Tanévkezdés - Véget ér a vakáció, indul a 2014/2015-ös tanév
Ma véget ér a két és fél hónapos nyári vakáció és reggel nyolc órakor megkezdődik a tanítás az iskolákban, elindul a 2014/2015-ös tanév. Az új tanévben mintegy 1 millió 267 ezer diák veszi hátára az iskolatáskát.
Mától csak sárga taxikkal lehet utazni Budapesten
Mától csak sárga taxival lehet utazni Budapesten. Az új taxirendelet egy évvel ezelőtti bevezetése után minden taxisnak meg kellett újítania engedélyét, annak egyik feltétele volt a jármű sárgára színezése.
Rezsicsökkentés - Tovább csökkent az áram ára
A múlt év őszihez képest 5,7 százalékkal kevesebbe kerül az áram hétfőtől, miután a rezsicsökkentésről februárban hozott törvény erre vonatkozó szabálya vasárnap hatályba lépett.
Stagnált a munkanélküliség az Európai Unióban júliusban
Havi összehasonlításban nem változott a foglalkoztatási helyzet az Európai Unióban júliusban: szezonálisan kiigazítva 10,2 százalék volt a munkanélküliség, ugyanúgy, mint júniusban, ugyanakkor a ráta mérséklődött a tavaly júliusi 10,9 százalékhoz képest - közölte pénteken az Eurostat, az unió statisztikai hivatala. A legnagyobb javulás Magyarországon volt a jelentés szerint.
Hatezer munkavállalóját bocsátja el a Malaysia Airlines
Hatezer munkavállalóját bocsátja el a Malaysia Airlines, hogy 2017-re nyereségessé váljon, átalakítják útvonalhálózatukat és új céget hoznak létre, amelyik átveszi a teljes működtetést - közölte az állami tulajdonos Khazanah Nasional Berhad pénteken a honlapján.
Utazással kapcsolatos
Mától csak sárga taxival lehet utazni Budapesten. Az új ...
Ma 07:09
A Mol bruttó 2 forinttal emelte a gázolaj és 4...
2014-08-29 - 13:06 (3 napja)
Péntektől a D11-es és a D12-es, valamint a hétvégenként közlekedő...
2014-08-28 - 21:22 (4 napja)

Időjárás
Esotanc.hu

Legfrissebb


FaceBook
Viccek
- Ha a főnök vissza nem vonja, amit ma délelőtt mondott, én elmegyek a vállalattól!

- Miért, mit mondott?

- Azt, hogy menjek el a vállalattól...
~ Kapcsolat ~ Minden jog fenntartva. © 2014 HumanPolitika.hu ~