tabcv1_10%tabcv1_10%tabhumlab2_10%tabhumpol2_10%tabhumpol2_10%
logo
2015. 07. 29 - Szerda15:27
napja van. EUR/HUF: 308.5
Táborfalvai partnercégünk számára keresünk munkatársat minőségellenőr pozícióba.Feladatok: - Tanulmányozza az ellenőrizni kívánt munkadarab tervét. - Elvégzi a szükséges méréseket.- Ellenőrzi, ...
Budakalászi - alállomások és azokat összekötő villamos hálózatok távfelügyeleti rendszerével foglalkozó - energetikai partnercégünk részére keresünk szerelőket, határozott idejű (kb. ...
Fidesz: segély helyett munka kell
A Fidesz célja a teljes foglalkoztatás, a kormánypárt politikájában ezért a munkahelyteremtés továbbra is az első, mert a munka működik, de a segély nem - közölte a kormánypárt szerdán.
Az egész világon elérhetővé válik a Windows 10
Szerdától elérhetővé válik a Windows 10 operációs rendszer a világ 190 országában, a Windows 7 és 8.1 operációs rendszert használó eszközökre ingyenes frissítésként érkezik, a személyi számítógépekre (PC) és tabletekre pedig előre telepítve - közölte a Microsoft, a világ egyik legnagyobb szoftvervállalata az MTI-hez eljuttatott közleményében.
Budapesten is sikeres a kapcsolatitőke-megosztás
Az elmúlt években Budapesten is igazolódott: a hagyományos üzleti modellek mellett izgalmasabb üzleti struktúrákra is nyitottak a hazai vállalkozások. A Business Network International (BNI) az „Aki ad, az nyer®” elvén alapuló, jutalékmentes üzleti ajánlások rendszerét honosította meg hazánkban, budapesti régiója pedig néhány év alatt a világ öt legeredményesebb körzete közé került.
Április-júniusban 126 ezerrel dolgoztak többen, mint egy éve
A foglalkoztatottak száma április-május-júniusban meghaladta a 4 millió 201 ezret, ezzel 126 ezerrel többen dolgoztak, mint egy évvel ezelőtt - jelentette pénteken a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
Jogszabályváltozás - Augusztustól hatályosak a közlekedési kártya szabályai
Augusztusban lépnek hatályba a módosított személyszállítási törvénynek a közlekedési kártyára vonatkozó szabályai, amelyek - egyebek mellett - kimondják, hogy az utazási kedvezmény igénybevétele a kártya kiváltásához köthető.
Utazással kapcsolatos
Augusztusban lépnek hatályba a módosított személyszállítási törvénynek a közlekedési kártyára...
Ma 07:30
Csökkentette bruttó 2-2 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj...
2015-07-24 - 07:33 (5 napja)
Csütörtök reggelig tart a budai Vár alatti alagút lezárása, addig...
2015-07-22 - 14:12 (7 napja)

Időjárás
Esotanc.hu

Szavazzon!

FaceBook

Legfrissebb

Viccek
- Azt hiszem, Önt keresik Főnök úr - mondja a titkárnő.

- Mi az, hogy "azt hiszem"? - förmed rá a főnök.

- Nem vagyok egészen biztos benne. Amikor felvettem a kagylót, valaki beleordított: "Te vagy az, te vén hülye?"


ingyenreklám bannercsere
 
~ Kapcsolat ~ Minden jog fenntartva. © 2015 HumanPolitika.hu ~