tabcv1_10%tabcv1_10%tabhumlab2_10%tabhumpol2_10%tabhumpol2_10%
logo
2014. 10. 25 - Szombat10:43
napja van. EUR/HUF: 305.5
Oroszlányi multinacionális megbízónk részére keresünk CNC operátorokat . Feltétel:- 8. általános iskolai végzettség- napi 8 órás, 3 műszakos munkavégzés vállalása- ...
Tatabánya környéki multinacionális megbízónk részére keresünk raktárvezetőt.Feladatok: - raktár munkájának működtetése, irányítása, - logisztikai folyamatok felügyelete, koordinálása- raktári dolgozók irányítása, ...
Sok munkavállaló fél bejelenteni a visszaéléseket
Sok munkavállaló bizalmatlan a munkáltatói jogsértések jelzésére szolgáló visszaélés-bejelentési rendszerrel, ami még nem terjedt el széleskörűen, bár a vonatkozó jogszabály idén januárban hatályba lépett – derül ki a Schönherr Hetényi Ügyvédi Iroda közleményéből.
Hétvégén mossák az Árpád hidat, korlátozások várhatók
Mossák az Árpád hidat a hétvégén, emiatt szombaton és vasárnap is részleges sávlezárásra kell számítani - tájékoztatta a Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Nonprofit Zrt. pénteken az MTI-t.
Kedvező éve lesz az idei a szállodáknak a szállodaszövetség szerint
A szállodaszövetség szerint az idén kedvező évet zárhatnak a magyarországi szállodák, a kedvező trend a belföldi fogalom növekedésével folytatódik - mondta a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének (MSzÉSz) főtitkára az MTI érdeklődésére.
A beszedhető áfa hatodától esnek el az uniós tagállamok
A 2012-es adatok alapján az Európai Unió tagállamai a beszedhető forgalmi adó mintegy hatodától, több mint 177 milliárd euró költségvetési bevételtől estek el a közterhek be nem fizetése vagy nem megfelelő behajtása miatt - derül ki az Európai Bizottság által csütörtökön közzétett tanulmányból. Eszerint az unióban Hollandia, Finnország és Luxemburg szedi be leghatékonyabban az áfát, a legkevésbé hatékony Románia.
Eurostat: nőtt az EU államadóssága a második negyedévben
Nőtt az euróövezet és az Európai Unió együttes GDP-arányos államadóssága a második negyedévben a megelőző három hónaphoz képest és éves szinten egyaránt - az EU statisztikai hivatalának csütörtökön közölt előzetes adatai szerint.
Utazással kapcsolatos
Mossák az Árpád hidat a hétvégén, emiatt szombaton és vasárnap...
2014-10-24 - 09:22 (1 napja)
A szállodaszövetség szerint az idén kedvező évet zárhatnak a magyarországi...
2014-10-24 - 09:21 (1 napja)
Az idei év végi kötelező gépjármű felelősségbiztosítási (kgfb) kampányban 200-250...
2014-10-23 - 08:32 (2 napja)

Időjárás
Esotanc.hu

Legfrissebb


FaceBook
Viccek
- Szeretném, ha mindent tudna rólam - mondja az új titkárnő a főnöknek. - Bevallom, nagyon babonás vagyok!
- Cseppet se törődjön vele! Magának legfeljebb nem fizetünk tizenharmadik havi bért!

ingyenreklám bannercsere
 
~ Kapcsolat ~ Minden jog fenntartva. © 2014 HumanPolitika.hu ~