tabcv1_10%tabcv1_10%tabhumlab2_10%tabhumpol2_10%tabhumpol2_10%
logo
2014. 11. 01 - Szombat08:56
napja van. EUR/HUF: 307.5
Ingatlan üzemeltetéssel foglalkozó partnercégünk részére keresünk munkatársat.Feladatok:• Irodaház üzemeltetése• Üzemviteli feladatok teljes körű ellátása• Felmerülő villamos, gépész karbantartási és felújítási feladatok koordinálása• Karbantartási tervek ...
Partnercégünk számára keresünk középfokú végzettséggel, adminisztratív területen szerzett tapasztalattal és felhasználói szintű Excel-, Word-tudással rendelkező munkatársat IX. kerületi munkahelyre. ...
Internetadó - A szervezők szerint győztek a tüntetők
Győzelemnek nevezték a tervezett internetadó elleni tüntetések szervezői pénteken Budapesten, hogy a Nemzetgazdasági Minisztérium kezdeményezte az új adótípusról szóló javaslat visszavonását. A tüntetők ismét a József nádor téren gyűltek össze.
November elsején hatályba lép az elszámolási törvény
November elsején hatályba lép az elszámolási törvény, amelynek alapján a bankoknak el kell számolniuk ügyfeleikkel az árfolyamrés semmissége és az egyoldalú szerződésmódosítások miatt keletkezett túlfizetéseket. A Magyar Nemzeti Bank (MNB) rendelete, amely az elszámolás részletes módszertanát tartalmazza, november legelején jelenik meg - közölte az MTI érdeklődésére a jegybank.
Szeptemberben 10,1 százalék volt munkanélküliség az Európai Unióban
Az előző hónaphoz képest nem változott, de az egy évvel korábbi rátához képest mind az euróövezetben, mind az Európai Unió egészében csökkent a munkanélküliség szeptemberben.
Vissza kell fizetni a hibás jövedelembevallás miatti táppénzt
Akinek az adóhatóság utóbb módosítja a jövedelemadatait, annak a korábban megállapított és a módosított jövedelem alapján járó táppénz különbözetét vissza kell fizetnie a hatóságnak - egyebek mellett ezt tartalmazza a kormány honlapján megjelent törvénytervezet.
Emmi: családtámogatási akcióprogramot indít a kormány
A kormány célja, hogy a vágyott gyermekek megszülethessenek és ezzel fenntartható demográfiai fordulat álljon be, ezért családtámogatási akcióprogramot indít - közölte Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára pénteki, budapesti sajtótájékoztatóján.
Utazással kapcsolatos
Emelte bruttó 2 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát a...
2014-10-31 - 17:15 (1 napja)
Az európai hagyományos légitársaságok versenyképességüket próbálják javítani, hogy felvegyék a...
2014-10-30 - 10:21 (2 napja)
A 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát bruttó 3 forinttal csökkentette...
2014-10-29 - 13:20 (3 napja)

Időjárás
Esotanc.hu

Legfrissebb


FaceBook
Viccek
- Ha a főnök vissza nem vonja, amit ma délelőtt mondott, én elmegyek a vállalattól!

- Miért, mit mondott?

- Azt, hogy menjek el a vállalattól...

ingyenreklám bannercsere
 
~ Kapcsolat ~ Minden jog fenntartva. © 2014 HumanPolitika.hu ~