tabcv1_10%tabcv1_10%tabhumlab2_10%tabhumpol2_10%tabhumpol2_10%
logo
2015. 09. 04 - Péntek05:44
napja van. EUR/HUF: 313
Táborfalvai partnercégünk részére keresünk munkatársakat határozott időre csomagolás előkészítő munkakörbe.Feladat:- A késztermékeket csoportosítja, válogatja a megadott szempontok, előírások szerint- Elhelyezi ...
A munkakör tartalma:• Automatizált csomagolóanyag gyártó gépsorok különböző területeinek kezelése.Elvárások:• Középfokú végzettség• Hasonló területén szerzett tapasztalat• 3 műszak vállalásaBudapestről céges ...
Csökken, de Európában még mindig magasnak számít a magyar lakáshitelek átlagköltség mutatója
Több mint három éve folyamatosan csökken a magyar lakáscélú hitelek átlagos hitelköltség mutatója, ami júliusban 5,75 százalék volt, európai uniós összevetésben azonban a magyar mutató még mindig magas, a 28 tagállam közül csak Bulgáriában magasabb - közölte az Otthon Centrum szerdán az MTI-vel a Magyar Nemzeti Bank (MNB) és az Európai Központi Bank (EKB) adataira hivatkozva.
Változások a felsőoktatásban szeptembertől
Életbe lép az új felsőoktatási képzési jegyzék, az egyetemek és a főiskolák mellé pedig egy új intézményi forma, az alkalmazott tudományok egyeteme is csatlakozik a felsőoktatási törvény szeptembertől hatályosuló változásai alapján.
Csökkent a benzin, emelkedett a gázolaj ára
Csökkentette bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a gázolajét 2 forinttal emelte.
Az új technológiák fiatalítják a középkorúak agyát
Az új technológiák növekvő szellemi követelmények elé állítják az embert, ami élesebbé teszi az idősebb emberek agyát az előző nemzedékekhez képest - derítették ki osztrák kutatók, akik úgy vélik, az 50 évesek az új 42 éves nemzedék.
Módosul az e-útdíjról szóló rendelet
A nemzeti fejlesztési miniszter módosította a teherautók által fizetendő e-útdíjról szóló rendeletet, a pontosításokat és újabb szakaszok díjasítását tartalmazó jogszabály a hétfői Magyar Közlönyben jelent meg és 15 nap múlva lép hatályba.
Utazással kapcsolatos
Csökkentette bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát...
2015-09-02 - 07:45 (2 napja)
A nemzeti fejlesztési miniszter módosította a teherautók által fizetendő e-útdíjról...
2015-09-01 - 07:28 (3 napja)
A Budaörsi úti felújítás részeként újabb szakaszon kezdődik meg a...
2015-08-31 - 09:50 (4 napja)

Időjárás
Esotanc.hu

Szavazzon!

FaceBook

Legfrissebb

Viccek
Két titkárnő beszélget:
- Az írógép a legszörnyűbb találmány a világon!
- Miért?
- Mert rögtön meghallja a főnök, ha nem dolgozol!

ingyenreklám bannercsere
 
~ Kapcsolat ~ Minden jog fenntartva. © 2015 HumanPolitika.hu ~