tabcv1_10%tabcv1_10%tabhumlab2_10%tabhumpol2_10%tabhumpol2_10%
logo
2015. 05. 23 - Szombat03:09
napja van. EUR/HUF: 307
A világ legkiterjedtebb hálózatával rendelkező légi express futárszolgálat részére keresünk vámügyintéző végzettséggel, 1-2 év szakmai tapasztalattal és számítógépes ismeretekkel rendelkező ...
Táborfalvai partnercégünk részére keresünk betanított fémipari munkásokat. Feladat: - Fémipari megmunkáló gépek kezelése (Prés- és fúró gépek, esztergagépek,stb.), - Anyagok ...
Harmadával növelte termelését a Mercedes-Benz kecskeméti gyára
Több mint harmadával, 150 ezer autóra növelte termelését 2014-ben a Mercedes-Benz kecskeméti gyára – mondta Thomas Geier, a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. (MBMH Kft.) ügyvezető igazgatója csütörtökön a gyárban, a Mercedes-Benz Hungária Kft.-vel, az importőrrel közösen tartott sajtótájékoztatón.
Nekünk az a siker, ha már nem kellünk
Két új kezdeményezést indított útjára a megváltozott munkaképességűek munkahelyi integrációjával foglalkozó RehabJob. Mindezt az a felismerés vezette, hogy még mindig nem tekinthető megoldottnak a megváltozott munkaképességűek társadalomba történt integrációja, sőt a megváltozott munkaképességűek mellett más csoportokba tartozók is küzdenek munkahelyi beilleszkedésükkel. A társadalmi érzékenység alacsony, és ez igaz a munkáltatókra is. Pedig az érzékenyítéssel a védett tulajdonságokkal rendelkező, illetve a speciális helyzetű munkavállalók százezreinek helyzete is könnyebbé válhatna, munkahelyek működése bizonyulna hatékonyabbnak.
Fejér megyében a legtudatosabbak a munkavállalók
Az OTP Önkéntes Nyugdíjpénztár adatai szerint Fejér megyében a legmagasabb az önkéntes nyugdíjpénztári tagok aránya. Itt az összes dolgozó közel 8 százaléka rendelkezik ilyen jellegű, nyugdíjcélú megtakarítással. Az adatok alapján Győr-Moson-Sopron megye szerepel az utolsó helyen.
Januártól bővül a gyed extra
A munkába visszatérő anyák 2016 januárjától már a gyermekük 6 hónapos korától igénybe vehetik a gyed extrát a kormány szerdai döntése értelmében - jelentette be az Emberi Erőforrások Minisztériuma család- és ifjúságügyért felelős államtitkára pénteken egy budapesti konferencián.
Még 2,6 milliárd forint van még a SZÉP-kártyákon
Még 2 milliárd 60 millió forint vár elköltésre a Szép-kártyákon a 2013-ban feltöltött 67,8 milliárdból; a pénzt május 31-ig lehet elkölteni, ezt követően a kártyán maradt összeget elveszítik a kártyabirtokosok - figyelmeztet a legfrissebb adatok alapján a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).
Utazással kapcsolatos
Csökkenti bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát...
2015-05-11 - 14:48 (12 napja)
Emelte bruttó 2 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken...
2015-05-08 - 07:18 (15 napja)
Emelte bruttó 9 forinttal a 95-ös benzin és 8 forinttal...
2015-04-22 - 07:52 (31 napja)

Időjárás
Esotanc.hu

Szavazzon!

FaceBook

Legfrissebb

Viccek
Főnök a beosztottjához:

- Kovács, ezen a héten már ötödször késett a munkából! Tudja mit jelent ez?

- Akkor már biztos péntek van...

ingyenreklám bannercsere
 
~ Kapcsolat ~ Minden jog fenntartva. © 2015 HumanPolitika.hu ~