2024.04.19 | Péntek
Emma napja

Legjobb munkahely lett a Vodafone
2014.11.26
Munkahely
335
.
Magyarországi jelenlétünk 15. évfordulóján különösen nagy öröm, hogy a munkatársak megkérdezésén alapuló felmérés szerint a Vodafone Magyarország stabilan az egyik legjobb munkahely az országban, mondta Diego Massidda, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója, miután a Vodafone az 1000 fő feletti vállalatok kategóriájában elnyerte a Legjobb Munkahely díjat.

Az, hogy ismételten a Vodafone Magyarország lett a legjobb munkahely közös siker, mondta Diego Massidda, amit a számos vállalton belüli kezdeményezés, a dolgozókra és véleményükre való maximális odafigyelés alapozott meg. Hozzátette, hogy a Vodafone Magyarország az elmúlt időszakban jelentősen korszerűsítette budapesti székházát és komoly fejlesztések zajlanak a miskolci központban is. Mindezen lépések elsődleges célja, hogy a munkatársak inspiráló környezetben dolgozhassanak, munkájukat hasznosnak és fontosnak érezhessék és kihasználhassák a mobilkommunikáció nyújtotta lehetőségeket. A Vodafone minden eszközével az ügyfelek lehető legmagasabb szintű kiszolgálására törekszik, de ez csak úgy lehetséges, ha ugyanezt a korlátlan törődést a dolgozók is érzékelhetik, fogalmazott a vezérigazgató.

Az AON Hewitt Legjobb Munkahely felmérésben 2014-ben összesen 34500-an mondták el véleményüket munkahelyükről. A tizennegyedik alkalommal elvégzett felmérés szerint a Legjobbakat a hiteles felsővezetés, a teljesítményközpontú kultúra, valamint a vonzó és hiteles munkáltatói márka különbözteti meg leginkább az átlagos vállalatoktól. A vezetői csapat kiemelkedő szerepe tagadhatatlan a magas elkötelezettség kialakításában: a Legjobbaknál dolgozók több mint háromnegyede gondolja úgy, hogy a felsővezetés a vállalat legértékesebb erőforrásaként bánik az alkalmazottakkal, míg az átlagos cégeknél ez az arány csupán 43 százalék, fogalmaz az AON Hewitt. Ehhez a különbséghez hozzájárul az is, hogy a győztes vállalatok első emberei sokkal hatékonyabban motiválják alkalmazottaikat, képesek lelkesítő jövőképet felvázolni, nyíltan tájékoztatják kollégáikat a céget érintő kérdésekről és hosszú távú célkitűzéseiről. A Legjobb Munkahelyek a teljesítmény anyagi és erkölcsi elismerésében is jelentős előnnyel rendelkeznek: munkatársaikat sokkal inkább a feladataiknak és felelősségi körüknek megfelelő díjazásban részesítik, mint az átlagos vállalatok. A Legjobb Munkahelyek emellett vonzóbb munkáltatói márkával rendelkeznek, és rendkívül fontosnak tartják a vállalatról kialakult kép hitelességét is, hiszen nem csupán a potenciális munkatársak vonzása, hanem a tehetségek megtartásának képessége is elengedhetetlen a hosszú távú üzleti sikerhez.

A Vodafone folyamatosan arra törekszik, hogy a fogyasztók kiszolgálása mellett a munkatársaira is maximálisan odafigyeljen, mondta Gothárdi Ibolya, a Vodafone Magyarország humán erőforrás vezérigazgató-helyettese. E munka sikerének tudható be, hogy a Vodafone immár másodszor szerepel a legjobb magyarországi munkahelyek között. Gotthárdi Ibolya véleménye szerint az elismerést a Vodafone Magyarország elsősorban a lendületes, fiatalos és barátságos légkörnek, a munkatársak megbecsülésének, az innovatív, érdekes munkának, az inspiráló környezetnek köszönheti. Szintén fontos eleme a jó közérzetnek, hogy a székház átalakításakor is kiemelten fontos szempont volt a csapatmunka támogatása, valamint a mobil irodák kialakítása. A fejlesztéseknek köszönhetően a Vodafone Magyarország munkatársai alkotó légkörben, világosan megfogalmazott, ambiciózus üzleti célok elérésén dolgoznak, mindemellett a Vodafone csoport kultúrája kiváló lehetőséget biztosít nemzetközi karrierre, nemzetközi programokban való részvételre, fejlődésre, tanulásra, tette hozzá Gothárdi Ibolya.
A Vodafone Magyarország jelenleg 1695 főt foglalkoztat közvetlenül és további mintegy 1300 főt a szolgáltató központjában.



TKP Consulting, Vodafone
További hírek a kategóriából...
Akár látatlanban is elfogadna egy új álláslehetőséget a munkavállalók több mint fele
Egy napokban készült felmérés szerint a magyar munkavállalók elenyésző része, csupán 6%-a ragaszkodna ahhoz, hogy személyesen is találkozzon leendő felettesével vagy kollégáival, mielőtt elfogad egy új állásajánlatot. Közel 60%-uk viszont határozottan állítja, hogy megelégedne azzal, ha csak telefonos és videós állásinterjúra lenne lehetősége, úgy is tudna döntést hozni.

Álláskeresés világjárvány idején: az online megoldásoké a főszerep
Keressen valaki munkát akár azért, mert a koronavírus miatt kialakult helyzetben veszítette el az állását, vagy azért, mert éppen a világjárvány kitörése előtt mondott fel előző munkahelyén, első találkozása leendő munkaadójával valószínűleg nem a megszokott módon történik majd. A járványügyi intézkedések miatt ezen a területen is a személyes kontaktust nem igénylő megoldások kerültek előtérbe.

Mától ingyenesen lehet feladni álláshirdetéseket önkéntes és egészségügyi állásokra
A mai naptól minden, a koronavírussal szembeni küzdelmet elősegítő önkéntes, illetve egészségügyi állás közzétételét ingyenesen vállalja a Profession.hu. A kezdeményezés célja, hogy az egészségügyi háttérrel rendelkező szakembereket, illetve a segíteni vágyókat és azokat a helyeket, ahol most a legnagyobb szükség van rájuk, a lehető leghatékonyabban és leggyorsabban kössék össze.