2024.04.26 | Péntek
Ervin napja

Bővítette kapacitását az Accell Hunland Kerékpárgyártó Kft. Tószegen
2014.11.25
Munkahely
349
.
Az Accell Hunland Kerékpárgyártó Kft. több mint 600 millió forintos beruházás keretében új csarnokot épített, fejlesztette technológiáját és 100 új munkahelyet teremtett tószegi telephelyén - közölte a cég ügyvezetője az MTI-vel kedden.

Steurer Zsolt elmondta: az új, csaknem 6400 négyzetméteres csarnoképületben szerelde, készáruraktár és szociális blokk kapott helyet. Kiépítették a számítástechnikai hátteret is, így már vezeték nélküli eszközökkel könyvelik a készletek mozgását.
A több mint 107 millió forint európai uniós támogatás segítségével megvalósult fejlesztés 118 munkahely megőrzése mellett további 100 új álláshelyet teremtett – tette hozzá az ügyvezető.

Az Accell Hunland Kft. a holland Accell Group N.V. cégcsoporthoz tartozik, amely az amszterdami tőzsdén jegyzett részvénytársaság. A vállalatcsoport kerékpárok és fitnesz berendezések gyártásával és forgalmazásával foglalkozik.
Az Accell Hunland Kft. tószegi telephelyének fő tevékenysége közép- és felső-közép kategóriájú kerékpárok gyártása a vállalatcsoport tagjai és más megrendelők részére. Az itt készülő elektromos, trekking és city kerékpárokat, valamint mountain bike-okat (MTB) szinte teljes egészében külföldön, elsősorban Németországban, Olaszországban, Finnországban és Hollandiában értékesítik. Legjelentősebb megrendelőik közé tartozik a Winora, a Haibike, a Ghost, a Batavus, a Tunturi és az ATALA.

A kft. éves árbevétele 2013-ban meghaladta a 87,5 millió eurót, mérleg szerinti eredménye megközelítette a 4,3 millió eurót. A dolgozói létszám szezonálisan változó, 230-550 között mozog.



MTI
További hírek a kategóriából...
Akár látatlanban is elfogadna egy új álláslehetőséget a munkavállalók több mint fele
Egy napokban készült felmérés szerint a magyar munkavállalók elenyésző része, csupán 6%-a ragaszkodna ahhoz, hogy személyesen is találkozzon leendő felettesével vagy kollégáival, mielőtt elfogad egy új állásajánlatot. Közel 60%-uk viszont határozottan állítja, hogy megelégedne azzal, ha csak telefonos és videós állásinterjúra lenne lehetősége, úgy is tudna döntést hozni.

Álláskeresés világjárvány idején: az online megoldásoké a főszerep
Keressen valaki munkát akár azért, mert a koronavírus miatt kialakult helyzetben veszítette el az állását, vagy azért, mert éppen a világjárvány kitörése előtt mondott fel előző munkahelyén, első találkozása leendő munkaadójával valószínűleg nem a megszokott módon történik majd. A járványügyi intézkedések miatt ezen a területen is a személyes kontaktust nem igénylő megoldások kerültek előtérbe.

Mától ingyenesen lehet feladni álláshirdetéseket önkéntes és egészségügyi állásokra
A mai naptól minden, a koronavírussal szembeni küzdelmet elősegítő önkéntes, illetve egészségügyi állás közzétételét ingyenesen vállalja a Profession.hu. A kezdeményezés célja, hogy az egészségügyi háttérrel rendelkező szakembereket, illetve a segíteni vágyókat és azokat a helyeket, ahol most a legnagyobb szükség van rájuk, a lehető leghatékonyabban és leggyorsabban kössék össze.