tabcv1_10%tabcv1_10%tabhumlab2_10%tabhumpol2_10%tabhumpol2_10%
logo
2015. 04. 21 - Kedd10:09
napja van. EUR/HUF: 298
Magyarországon több irodával rendelkező, munkaerő-közvetítéssel és kölcsönzéssel foglalkozó tanácsadó cégünk kecskeméti irodájába, HR-szolgáltatás értékesítésére keresünk tapasztalattal és jó kommunikációs készséggel ...
A világ legkiterjedtebb hálózatával rendelkező légi express futárszolgálat részére keresünk vámügyintéző végzettséggel, 1-2 év szakmai tapasztalattal és számítógépes ismeretekkel rendelkező ...
Februárban 3,4 százalékkal nőtt az átlagkereset
Februárban 3,4 százalékkal nőttek az átlagkeresetek az egy évvel korábbiakhoz képest a legalább öt embert foglalkoztató vállalkozásoknál és költségvetési intézményeknél, valamint a nonprofit szférában - jelentette kedden a Központi Statisztikai Hivatal.
AZ ÁLLÁSPIACON EGY ÉS HÁROM ÉV KÖZÖTTI TAPASZTALATTAL, ÉS FELSŐFOKÚ VÉGZETTSÉGGEL VAGYUNK NYERŐK
Egyre többen keresnek állást az interneten: a Profession.hu első negyedéves jelentése szerint 2015-ös negyedévben majdnem másfélszer annyi önéletrajzot töltöttek fel az állásportálra, mint tavaly ilyenkor. A legkeresettebbek az értékesítés területén jártas dolgozók, de jelentősen megnőtt a szakmunkásokat kereső cégek száma is. A legtöbb jelentkezést adminisztrációs és irodai pozíciók kapták.
Egyetlen felsőoktatási intézmény stabilitását sem veszélyezteti a képzések átalakítása
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) elszomorítónak tartja, hogy a felsőoktatási képzésekről folyó szakmai tárgyalásokba ismételten beavatkozik a pártpolitika, és a hallgatók teljes félrevezetésével olyan demonstrációk szervezését gerjeszti, melyek ellehetetleníthetik a higgadt párbeszédet - közölte a felsőoktatási államtitkárság.
Tízedik éve „deficites” a magyar társadalom
Ahogyan 2006 óta minden évben, idén január elsején is „deficites” lett a hazai öregedési index, ami azt jelenti, hogy a 65 év felettiek aránya meghaladja a 14 év alattiakét. 2015. január elsején már 23%-al többen voltak az idősek a fiataloknál. Nem véletlen, hogy egyre többen kezdenek el valamilyen módon gondoskodni a nyugdíjas éveikről. Az OTP Önkéntes Nyugdíjpénztárnál például az utóbbi tíz év alatt 54 százalékkal emelkedett az átlagos, egy főre eső havi tagdíjbefizetések értéke.
Felelősen a jövő tehetségeiért
A Duna-Dráva Cement Kft. az Ifjúsági és Innovációs Alapítványán keresztül immár egy évtizede támogatja a cementgyárai közvetlen környezetében élő tehetséges diákokat. A „Duna-Dráva a Tehetségekért” ösztöndíj programot idén a szakmai szervezetek is elismerték: a DDC – a váci Boronkay György Műszaki Szakközépiskola, Gimnázium és Kollégium felterjesztése alapján – elnyerte a Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetsége (MATEHETSZ) által alapított és 2015-ben első alkalommal odaítélt rangos „Genius Loci Díj – Vállalatok és vállalkozók a tehetségekért” elismerést.
Utazással kapcsolatos
Reggel hat órakor 24 órás sebességellenőrzési akció indult Európa 20...
2015-04-16 - 08:13 (5 napja)
A 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát bruttó 2 forinttal csökkentette...
2015-04-15 - 09:31 (6 napja)
Csütörtöktől élesben működik a Véda közúti intelligens kamerahálózat első 160...
2015-03-26 - 07:46 (26 napja)

Időjárás
Esotanc.hu

Szavazzon!

FaceBook

Legfrissebb

Viccek
A festő rászól a folyamatosan beszélő politikus modelljére:

- Még egy szó és olyannak festem le, amilyen.

ingyenreklám bannercsere
 
~ Kapcsolat ~ Minden jog fenntartva. © 2015 HumanPolitika.hu ~