tabcv1_10%tabcv1_10%tabhumlab2_10%tabhumpol2_10%tabhumpol2_10%
logo
2014. 10. 31 - Péntek16:23
napja van. EUR/HUF: 307.5
Biatorbágyi partnercégünk részére keresünk határozott időre raktárost. Elvárások:-Vezetőüléses és gyalogkíséretű targoncavezetői jogosítvány (legalább az egyik típus) és gyakorlat (3324 és ...
Európa vezető barkácsáru-forgalmazó áruháza részére keresünk munkatársat. Feladatok:- Szabályzatkészítési projektek menedzselése.- A szabályzatkészítési irányelvben meghatározott tartalmi és formai kritériumoknak megfelelő ...
Pénztárgépek - Tartható határidőket kér a pénztárgép szövetség
A Magyar Pénztárgép Szövetség tartható határidők kiszabását kéri a kormánytól, amikor a gazdaság más szektoraiban is bevezetik az online kasszákat - közölte a frissen megalakult szakmai szervezet csütörtökön az MTI-vel.
Megéri a váltás a lakásbiztosításoknál
A lakásbiztosítások 41 százaléka még mindig 5 évesnél régebbi, ha ezeket újra kötnék a tulajdonosok, ugyanazért a biztosítási díjért több szolgáltatást kaphatnának - közölte ügyfelei adatai alapján a Genertel.hu online biztosító.
Szakértő: a légitársaságok versenyképesség-javítása okozza a folyamatos sztrájkokat
Az európai hagyományos légitársaságok versenyképességüket próbálják javítani, hogy felvegyék a versenyt a diszkont légi cégekkel, de az átalakításokkal a szakszervezetek legtöbbször nem értenek egyet, emiatt volt és várható a közeljövőben is több sztrájk az európai légiközlekedésben - mondta Feledi György szakértő, utasszállító-pilóta kedden az MTI megkeresésére.
Emmi: tovább emelkedett a női foglalkoztatottság
Elérte az 56,5 százalékot a női foglalkoztatottság, ugyanakkor a női munkanélküliség mintegy 7,7 százalékra csökkent a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb adatai szerint - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) család- és ifjúságügyért felelős államtitkára szerdán az MTI-vel.
Az idén már nem módosul a szlovák állampolgársági törvény
Az idén már nem kerül a pozsonyi törvényhozás elé a szlovák állampolgársági törvénynek a pozsonyi belügyi tárca által előkészített módosító javaslata - erősítette meg Robert Kalinák belügyminiszter szerdán a TASR szlovák közszolgálati hírügynökségnek.
Utazással kapcsolatos
Az európai hagyományos légitársaságok versenyképességüket próbálják javítani, hogy felvegyék a...
2014-10-30 - 10:21 (1 napja)
A 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát bruttó 3 forinttal csökkentette...
2014-10-29 - 13:20 (2 napja)
Valós idejű közúti információkat ad a Budapesti Közlekedési Központ információs...
2014-10-28 - 14:49 (3 napja)

Időjárás
Esotanc.hu

Legfrissebb


FaceBook
Viccek
Étteremben:
- Kérek egy marhasültet, parasztosan.
- Nesze baz'meg.

ingyenreklám bannercsere
 
~ Kapcsolat ~ Minden jog fenntartva. © 2014 HumanPolitika.hu ~