tabcv1_10%tabcv1_10%tabhumlab2_10%tabhumpol2_10%tabhumpol2_10%
logo
2014. 10. 20 - Hétfő22:51
napja van. EUR/HUF: 305.5
Oroszlányi multinacionális megbízónk részére keresünk könyvelőt azonnali kezdéssel meghatározott két hónapra.Fő feladatok:Szállítói számlák könyvelése, folyószámlák egyeztetéseKimenő számlák kiállítása, könyveléseVevői folyószámla-egyeztetés, ...
Tatabánya környéki multinacionális megbízónk részére keresünk műszakvezetőt.Követelmények: Szervezésben tapasztalat, minimum 1 éves Műszakvezetői tapasztalat, terhelhetőség, Office ismeretek, vezetői jellemIskolai ...
A húsmentes étrend károsíthatja a férfiak termékenységét
A gyümölcsökben és zöldségekben gazdag, ám húsmentes étrend károsíthatja a férfiak nemzőképességét - derült ki a kaliforniai Loma Linda Egyetem szakembereinek tanulmányából.
Létfontosságú az informatikai eszközök tudatos használatának elsajátítása!
A digitális forradalom időszakában diákoknak és tanároknak egyaránt létfontosságú az informatikai eszközök tudatos használata – hangsúlyozta az Emberi Erőforrások Minisztériumának helyettes államtitkára hétfőn, a CodeWeek (Európai Programozási Hét) budapesti zárórendezvényén.
GKI: a posta helyett a futárszolgálatot választják a webáruházak
A GKI szerint a Magyar Posta a webáruházak körében nem tud szállítási kapacitásának megfelelő szerepet betölteni, a gazdaságkutató Digital kutatásából ugyanis az derült ki, hogy a rendelések 46 százalékát a futárszolgálatok kézbesítik, a személyes, bolti átvétel aránya 33 százalék, a posta részesedése pedig mindössze 2 százalék.
Húszezer vállalkozó jutott támogatáshoz a Progress mikrofinanszírozási eszköz révén
Több mint húszezer kezdő, vagy terjeszkedést tervező kisvállalkozó jutott eddig támogatáshoz a foglalkoztatási és társadalmi befogadási célú európai Progress mikro finanszírozási eszköz 182 millió euró értékű kölcsönei és garanciái segítségével a pénzügyi eszköz végrehajtásáról szóló legfrissebb európai bizottsági jelentés szerint.
Nemzetpolitikai államtitkárság: megkezdődött a 2015 a külhoni magyar szakképzés éve program előkészítése
Külhoni szakiskolai vezetőkkel és szakemberekkel egyeztetett Potápi Árpád János, nemzetpolitikai államtitkár a külhoni magyar szakképzés éve programról hétfőn a fővárosi Magyarság házában.
Utazással kapcsolatos
Október 20-22., valamint 27-31. között éjszakánként hatórás teljes hídzár lesz...
Ma 13:34
Kiterjesztik hétfőn délután kezdődő 35 órás sztrájkjukat a Lufthansa pilótái,...
Ma 09:54
Egyre többen használják a MÁV ingyenes wifi szolgáltatását a vonatokon...
2014-10-18 - 17:07 (2 napja)

Időjárás
Esotanc.hu

Legfrissebb


FaceBook
Viccek
A cég igazgatóhelyettesének felesége váratlanul betoppan a férj irodájába, és ott találja a titkárnőt a férfi ölében.

A férj pillanatnyi habozás nélkül elkezd diktálni:

- ... és összefoglalva uraim, hiány ide, hiány oda, itt, az irodában nem vagyunk képesek továbbra is egyetlen székkel ellátni a feladatunkat.

ingyenreklám bannercsere
 
~ Kapcsolat ~ Minden jog fenntartva. © 2014 HumanPolitika.hu ~