tabcv1_10%tabcv1_10%tabhumlab2_10%tabhumpol2_10%tabhumpol2_10%
logo
2014. 09. 02 - Kedd18:49
napja van. EUR/HUF: 314
Táborfalvai partnercégünk részére keresünk betanított fémipari munkásokat. Feladat: - Fémipari megmunkáló gépek kezelése (Prés- és fúró gépek, esztergagépek,stb.), - Anyagok ...
Esztergom környéki partnercégünk részére keresünk gépbeállító kollégát.Követelmények:szakmai tapasztalat (1 év)fémipari ismeretekFeladatok:vágószerszám előkészítése, horonykivágógépre felszerelése és beállítása termékrajz alapjángyártásközi ellenőrzés mérőműszerek ...
Mobilparkolás - Csaknem 14 százalékkal nőtt a mobilparkolások száma
Mintegy 2,3 millió mobilparkolási tranzakciót hajtottak végre a felhasználók a nemzeti mobilfizetési rendszer július 1-jei indulása után eltelt két hónapban, ez 14 százalékkal több a tavaly július-augusztusihoz képest - közölte a Nemzeti Mobilfizetési (NMF) Zrt. hétfőn az MTI-vel.
Kontrát Károly: Magyarországon helyreállt a közbiztonság
Az elmúlt évek intézkedései nyomán Magyarországon helyreállt a közbiztonság - jelentette ki a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára kedden Hajdúnánáson.
Kazincbarcikán épít citromsavgyárat a kínai RZBC
Mintegy 30 milliárd forintos beruházással Kazincbarcikán építi fel európai citromsavgyárát a kínai RZBC vállalatcsoport, amely ezzel 165 embernek teremt munkahelyet.
Huszonegy országgal írt alá fejlesztési megállapodást az EU
Huszonegy országgal írt alá összesen 339 millió euró értékben fejlesztési megállapodásokat az Európai Unió kedden - közölte az Európai Bizottság.
Diákhitel Központ: 350 ezren kérelmezték eddig a kölcsönt
Eddig összesen 350 ezren igényelték a diákhitelt, a Diákhitel Központ arra számít, hogy az igénylők száma a mostani tanévben is az előző esztendők arányainak megfelelően alakul.
Utazással kapcsolatos
Mintegy 2,3 millió mobilparkolási tranzakciót hajtottak végre a felhasználók a...
Ma 14:48
Augusztusban és az év első 8 hónapjában is nőtt a...
2014-09-01 - 12:39 (1 napja)
Mától csak sárga taxival lehet utazni Budapesten. Az új ...
2014-09-01 - 07:09 (1 napja)

Időjárás
Esotanc.hu

Legfrissebb


FaceBook
Viccek
Figyelj kecske, itt csúszni-mászni kell tudni, nem mekegni!

- Hát hogyhogy felvettek?

A csiga és a kecske sétálnak a parlament felé, és amint beszélgetnek, kiderül, hogy mindketten segédnek akarnak jelentkezni egy politikushoz.
Mikor már kifelé jönnek, újra összetalálkoznak, és a csiga örömmel meséli, hogy felvették.
~ Kapcsolat ~ Minden jog fenntartva. © 2014 HumanPolitika.hu ~