tabcv1_10%tabcv1_10%tabhumlab2_10%tabhumpol2_10%tabhumpol2_10%
logo
2015. 09. 04 - Péntek16:25
napja van. EUR/HUF: 313
A munkakör tartalma:• Automatizált csomagolóanyag gyártó gépsorok különböző területeinek kezelése.Elvárások:• Középfokú végzettség• Hasonló területén szerzett tapasztalat• 3 műszak vállalásaBudapestről céges ...
GYALOGKÍSÉRETŰ TARGONCÁRA érvényes jogosítvánnyal rendelkező munkatársat keresünk 2 műszakos munkarendbe. Munkavégzés helye: Budapest, IV.kerületBérezés: bruttó 700 Ft/óra + pótlékok ...
A közép-magyarországi régió 288 milliárd forint uniós támogatást kap
A új pénzügyi ciklusban 288 milliárd forint uniós támogatást tud felhasználni a közép-magyarországi régió, az első pályázatra szeptember végéig lehet jelentkezni - tájékoztatta Pest megye fejlesztésekért felelős miniszteri biztosa pénteken.
Szünetel az e-matrica értékesítés hétfő hajnalban
Szünetel az e-matrica értékesítés szeptember 7-én hétfőn hajnali 0.30 és 4.30 között, várhatóan 2 óra időtartamban, a rendszer tervezett karbantartása miatt - tájékoztatta a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. (NÚSZ).
Csökken, de Európában még mindig magasnak számít a magyar lakáshitelek átlagköltség mutatója
Több mint három éve folyamatosan csökken a magyar lakáscélú hitelek átlagos hitelköltség mutatója, ami júliusban 5,75 százalék volt, európai uniós összevetésben azonban a magyar mutató még mindig magas, a 28 tagállam közül csak Bulgáriában magasabb - közölte az Otthon Centrum szerdán az MTI-vel a Magyar Nemzeti Bank (MNB) és az Európai Központi Bank (EKB) adataira hivatkozva.
Változások a felsőoktatásban szeptembertől
Életbe lép az új felsőoktatási képzési jegyzék, az egyetemek és a főiskolák mellé pedig egy új intézményi forma, az alkalmazott tudományok egyeteme is csatlakozik a felsőoktatási törvény szeptembertől hatályosuló változásai alapján.
Csökkent a benzin, emelkedett a gázolaj ára
Csökkentette bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a gázolajét 2 forinttal emelte.
Utazással kapcsolatos
Szünetel az e-matrica értékesítés szeptember 7-én hétfőn hajnali 0.30 és...
Ma 10:32
Csökkentette bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát...
2015-09-02 - 07:45 (2 napja)
A nemzeti fejlesztési miniszter módosította a teherautók által fizetendő e-útdíjról...
2015-09-01 - 07:28 (3 napja)

Időjárás
Esotanc.hu

Szavazzon!

FaceBook

Legfrissebb

Viccek
Főnök a beosztottjához:

- Kovács, ezen a héten már ötödször késett a munkából! Tudja mit jelent ez?

- Akkor már biztos péntek van...

ingyenreklám bannercsere
 
~ Kapcsolat ~ Minden jog fenntartva. © 2015 HumanPolitika.hu ~