tabcv1_10%tabcv1_10%tabhumlab2_10%tabhumpol2_10%tabhumpol2_10%
logo
2014. 11. 29 - Szombat01:59
napja van. EUR/HUF: 306.5
Táborfalvai partnercégünk részére keresünk betanított fémipari munkásokat. Feladat: - Fémipari megmunkáló gépek kezelése (Prés- és fúró gépek, esztergagépek,stb.), - Anyagok ...
Kápolnásnyéki hajóépítéssel és árbockészítéssel foglalkozó partnercégünk részére keresünk gépészmérnök végzettséggel és több éves szakmai tapaszalattal rendelkező szakembert.Feladatok: szerszámpályák generálása Autodesk ...
Magyarországon csökkent legnagyobb mértékben a munkanélküliség az elmúlt évben
Magyarországon csökkent legnagyobb mértékben a munkanélküliség az elmúlt évben az Európai Unió 28 tagállama közül közvetlenül Svédország, Belgium és Finnország előtt - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) az Eurostat legfrissebb adataira hivatkozva pénteken az MTI-vel.
Nem csökkent a munkanélküliség az Európai Unióban
z előző hónaphoz képest nem változott, de az egy évvel korábbi rátához képest mind az euróövezetben, mind az Európai Unió egészében csökkent a szezonálisan kiigazított adatok szerint a munkanélküliség októberben.
Közel 30 százalékkal hatékonyabban működnek az Alstom metrók
A BKV szerint 27,3 százalékkal csökkent a 2-es metró vonalán futó szerelvények energiaigénye a szovjet-orosz Ev metrók hoz képest, ezt a teljesítményt a Siemens hatékonysági díjjal jutalmazta.
Elhalasztották a döntést az OTP Ingatlanlízing perében
December 12-re halasztotta az elsőfokú határozat kihirdetését az OTP Ingatlanlízing Zrt. devizahiteles perében a Fővárosi Törvényszék pénteken Budapesten.
Ötödik negyedéve folytatódik a beruházások növekedése
A nemzetgazdasági beruházások volumene 16,3 százalékkal nőtt az idei harmadik negyedévben az egy évvel korábbihoz képest és ezzel ötödik negyedéve emelkedett - jelentette pénteken a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
Utazással kapcsolatos
A BKV szerint 27,3 százalékkal csökkent a 2-es metró vonalán...
2014-11-28 - 11:42 (1 napja)
Az M1-es autópályán Bicske térségében és az M3-as autópályán Mezőkövesd...
2014-11-27 - 09:09 (2 napja)
Egységes szabályozást szeretnének a taxisok annak érdekben, hogy mindenki egyenlő...
2014-11-26 - 20:23 (3 napja)

Időjárás
Esotanc.hu

Legfrissebb


FaceBook
Viccek
Egy elnökjelölt a választási kampányon:

- Uraim, az előző elnök négy éven keresztül hazudott és becsapta az egész országot... Adjanak nekem is egy esélyt! Egy esélyt

ingyenreklám bannercsere
 
~ Kapcsolat ~ Minden jog fenntartva. © 2014 HumanPolitika.hu ~