tabcv1_10%tabcv1_10%tabhumlab2_10%tabhumpol2_10%tabhumpol2_10%
logo
2014. 12. 20 - Szombat05:20
napja van. EUR/HUF: 314
Táborfalvai partnercégünk részére keresünk betanított fémipari munkásokat. Feladat: - Fémipari megmunkáló gépek kezelése (Prés- és fúró gépek, esztergagépek,stb.), - Anyagok ...
Tatabánya környéki multinacionális megbízónk részére keresünk esztergályost.Feltételek:• Büntetlen előélet• min szakmunkás végzettség, esztergályos végzettség • min 3 éves szakmai gyakorlat• ...
Szigorodik a pénztárgép használata
Minden pénztárgép használatára kötelezett vállalkozás, amely online pénztárgépes nyugtaadás helyett számlát bocsát ki, köteles azokról havonta, elektronikusan adatot szolgáltatni az adóhatóságnak - közölte a Mazars könyvvizsgáló és tanácsadó pénteken az MTI-vel.
Kiemelkedő gazdasági növekedés várható Magyarországon
Európai uniós viszonylatban is kiemelkedő gazdasági növekedést vár 2014-re Magyarországon a Századvég Gazdaságkutató Zrt. - közölte a kutatóintézet az MTI-vel pénteken.
2,9 százalékkal nőtt a bruttó átlagkereset január-októberben
A bruttó átlagkereset a legalább 5 főt foglalkoztató vállalkozások, a költségvetési intézmények és a megfigyelt nonprofit szervezetek körében 234 400 forint volt január-októberben, 2,9 százalékkal nőtt az egy évvel korábbihoz képest - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken.
Nosztalgiakiflit is sütnek az új Lipóti pékségekben
Bővíti hálózatát a Lipóti pékség. Az elmúlt évben 21 üzletet nyitottak, és további nyolc megnyitása várható a közeljövőben. A pékségekben a legmodernebb kemencékben készülnek a termékek, többek között a specialitásnak számító nosztalgiakifli és helyben sütött rétes. A gépek választásánál a legfontosabb szempontok a minőség, a megbízható üzemeltetés és a stabil szervizháttér.
Gyorsult a fogyasztás növekedése októberben
Gyorsult a kiskereskedelmi forgalom növekedése októberben, a bolti értékesítés volumene 5,2 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbit a szeptemberi 4,5 százalékos emelkedés után a naptárhatástól megtisztított adatok szerint - jelentette pénteken a Központi Statisztikai Hivatal (KSH). A kiigazítatlan index szintén 5,2 százalékos emelkedést jelzett.
Utazással kapcsolatos
Bruttó 6-6 forinttal csökkentette a 95-ös benzin és a gázolaj...
2014-12-19 - 07:40 (1 napja)
Bruttó 6-6 forinttal csökkenti a 95-ös benzin és a gázolaj...
2014-12-17 - 14:38 (3 napja)
Tovább csökkentette, több éves mélypontra mérsékelte az üzemanyagárakat szerdán a...
2014-12-17 - 07:43 (3 napja)

Időjárás
Esotanc.hu

Szavazzon!

Legfrissebb


FaceBook
Viccek
A főnök diktál az új titkárnőjének:
- Írja, hogy összehívunk egy megbeszélést a témában keddre.
- Főnök, a keddet egy vagy két d-vel írjuk?
- Tudja mit? Legyen a megbeszélés szerdán...

ingyenreklám bannercsere
 
~ Kapcsolat ~ Minden jog fenntartva. © 2014 HumanPolitika.hu ~