tabcv1_10%tabcv1_10%tabhumlab2_10%tabhumpol2_10%tabhumpol2_10%
logo
2015. 03. 27 - Péntek00:40
napja van. EUR/HUF: 298
A világ legkiterjedtebb hálózatával rendelkező légi express futárszolgálat részére keresünk vámügyintéző végzettséggel, 1-2 év szakmai tapasztalattal és számítógépes ismeretekkel rendelkező ...
Táborfalvai partnercégünk részére keresünk betanított fémipari munkásokat. Feladat: - Fémipari megmunkáló gépek kezelése (Prés- és fúró gépek, esztergagépek,stb.), - Anyagok ...
Felhőben közelebb kerülnek a kereskedelmi rendszerek
Egyszerűbb, olcsóbb és sokkal hatékonyabb lesz a kis- és középvállalkozásoknak a kereskedelmi és ügyviteli rendszerekhez csatlakozni. Ezt korábban csak a nagyobb, tőkeerős cégek engedhettek meg maguknak a kezdő beruházási költségek és az üzemeltetési díjak miatt. Befejeződött a Laurel Retail Cloud fejlesztése, amely a Laurel cégcsoport kereskedelmi rendszereit a hagyományos IT megoldások mellett elérhetővé teszi felhőszolgáltatás formájában is. A dinamikus szolgáltatás segítségével csak azért az erőforrásért fizet a megrendelő, amit valóban használ.
Csökkent az álláskeresők száma februárban éves szinten
Csökkent az álláskeresők száma, február végén 430,7 ezren, az előző évinél 2,9 százalékkal kevesebben kerestek állást - derült ki a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat honlapján közzétett adatokból.
Már élesben működnek az új közlekedésellenőrző kamerák
Csütörtöktől élesben működik a Véda közúti intelligens kamerahálózat első 160 egysége, a sebességtúllépésekért már büntetést szabnak ki.
A pénzváltóknak is kötelező lenne az online pénztárgépek használata
A pénzváltók számára is kötelezően előírnák az online pénztárgépek használatát - nyilatkozta Pankucsi Zoltán, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) adózásért és számvitelért felelős helyettes államtitkára szerdán az M1 hírcsatornának.
Jelentősen nőttek az adó- és vámbevételek a közép-magyarországi régióban
Jelentősen nőttek az adó- és vámbevételek tavaly a közép-magyarországi régióban: a kiemelt adónemekből (áfa, szja, járulékok) 521 milliárd forinttal többet (3492 milliárd forintot) fizettek be az államkasszába az adózók, mint 2013-ban, a vám- és jövedéki szakterület bevétele pedig 109,7 milliárd forint volt - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).
Utazással kapcsolatos
Csütörtöktől élesben működik a Véda közúti intelligens kamerahálózat első 160...
2015-03-26 - 07:46 (1 napja)
Bruttó 3-3 forinttal csökkentette a 95-ös benzin és a gázolaj...
2015-03-25 - 07:20 (2 napja)
Csütörtöktől kezdi meg éles üzemét a VÉDA közúti intelligens kamerahálózat...
2015-03-23 - 11:52 (4 napja)

Időjárás
Esotanc.hu

Szavazzon!

FaceBook

Legfrissebb

Viccek
A cég igazgatóhelyettesének felesége váratlanul betoppan a férj irodájába, és ott találja a titkárnőt a férfi ölében.

A férj pillanatnyi habozás nélkül elkezd diktálni:

- ... és összefoglalva uraim, hiány ide, hiány oda, itt, az irodában nem vagyunk képesek továbbra is egyetlen székkel ellátni a feladatunkat.

ingyenreklám bannercsere
 
~ Kapcsolat ~ Minden jog fenntartva. © 2015 HumanPolitika.hu ~