tabcv1_10%tabcv1_10%tabhumlab2_10%tabhumpol2_10%tabhumpol2_10%
logo
2015. 07. 31 - Péntek09:17
napja van. EUR/HUF: 308.5
Partnercégünk - dinamikusan fejlődő pénzintézet - budapesti fiókjába keresünk hiteladminisztrációs munkatársat időszakos (4-5 hónapos) munkavégzésre.Feladatok:- hitel elő és végtörlesztések, hitelfolyósítások kontírozása, ...
Táborfalvai partnercégünk számára keresünk munkatársat minőségellenőr pozícióba.Feladatok: - Tanulmányozza az ellenőrizni kívánt munkadarab tervét. - Elvégzi a szükséges méréseket.- Ellenőrzi, ...
Szombaton hatályba lép az egészségügyi alapellátási törvény
Augusztus 1-jén lép hatályba az egészségügyi alapellátási törvény, amely azt is rögzíti, hogy az alapellátás továbbra is önkormányzati feladat marad, az orvosok segítséget kapnak a praxisvásárláshoz, valamint kedvezményekkel ösztönzik a részvételt az állami szűrővizsgálatokon.
Budapest Bank: a nyaralásra idén 30 ezer forinttal többet fordítanak a magyar családok
Nyaralásra idén 30 ezer forinttal többet fordítanak a magyar családok, és ebben a szezonban 8 napról átlagosan 9 napra emelkedett az üdülésre szánt idő az előző év azonos időszakához képest - derül ki a Budapest Bank reprezentatív felméréséből.
Augusztus 10-ig lehet jelentkezni a pótfelvételire
Augusztus 10-ig és kizárólag elektronikus úton nyújthatnak be pótfelvételi kérelmet azok a diákok, akiket az általános felvételi eljárásban nem vettek fel, vagy akik az idén nem jelentkeztek felsőoktatási intézménybe.
10 milliárdos program indulhat év végén a megváltozott munkaképességűeknek
A kormány év végén komplex és kiemelt program indítását tervezi a megváltozott munkaképességű emberek munkaerő-piaci integrációját segítendő 10 milliárd forintos támogatással - közölte Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkár a jobbikos Vágó Sebestyén írásbeli kérdésére válaszul.
Fidesz: segély helyett munka kell
A Fidesz célja a teljes foglalkoztatás, a kormánypárt politikájában ezért a munkahelyteremtés továbbra is az első, mert a munka működik, de a segély nem - közölte a kormánypárt szerdán.
Utazással kapcsolatos
Augusztusban lépnek hatályba a módosított személyszállítási törvénynek a közlekedési kártyára...
2015-07-29 - 07:30 (2 napja)
Csökkentette bruttó 2-2 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj...
2015-07-24 - 07:33 (7 napja)
Csütörtök reggelig tart a budai Vár alatti alagút lezárása, addig...
2015-07-22 - 14:12 (9 napja)

Időjárás
Esotanc.hu

Szavazzon!

FaceBook

Legfrissebb

Viccek
Pistikéék az ötéves tervet tanulják. Másnap tanfelügyelő érkezik, és a tanítónéni felszólítja Pistikét, hogy feleljen az ötéves tervből. Pistike:

- Az ötéves tervnek köszönhetően annyi krumpli fog az idén teremni, hogyha azt egy halomba hordanák, felérne a jóisten lábáig.

- Na de Pistike! - szól rá a tanító néni - Tudod jól, hogy nincsen jóisten.

- Miért? Krumpli van?

ingyenreklám bannercsere
 
~ Kapcsolat ~ Minden jog fenntartva. © 2015 HumanPolitika.hu ~