2019.11.21 | Csütörtök
Olivér napja

Utazás
Keresés
2. oldal / összesen: 44
..
Változik a közlekedési rend a Szabadság híd lezárása miatt
Változik a közlekedés, és így a közösségi közlekedés menetrendje is négy nyári hétvégén, amikor lezárják a Szabadság hidat Budapesten.
..
Vasárnaptól ismét megállnak a metrók a Kossuth téren
Vasárnaptól ismét megállnak a 2-es metró szerelvényei a Kossuth Lajos téri állomáson - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).
..
Május közepétől használható ismét a Kossuth téri metróállomás
A tervek szerint május 14-től használható ismét a 2-es metró Kossuth Lajos téri állomása - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).
..
BKV-sztrájk - Szakszervezet: szinte biztos, hogy nem lesz munkabeszüntetés
Gulyás Attila, a Városi Tömegközlekedési Dolgozók Szakszervezeti Szövetségének (VTDSZSZ) elnöke szerint "99,9 százalék", hogy "stimmelnek" majd a számok a BKV írásos béremelési javaslatában, és a szakszervezetek lefújják a sztrájkkészültséget.
..
Többnapos sztrájkot hirdettek a BKV-s szakszervezetek
Sztrájkot jelentett be április harmadik és negyedik hetére a BKV-munkavállalónak 80 százalékát képviselő két szakszervezeti szövetség pénteken. A munkabeszüntetés minden ágazatot érint.
..
A jövedéki adó változásai beépülnek az üzemanyagárakba
Beépíti a jövedéki adó változásait az üzemanyagárakba a Mol Nyrt., aminek eredményeként várhatóan csökkennek majd az üzemanyagárak - mondta a Mol Magyarország kiskereskedelmi vezetője csütörtökön az olajkonszern megújult töltőállomásának átadóján.
..
Emelkedett a benzin ára
Emelte bruttó 3 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a gázolaj ára nem változott.
..
Súlykorlátozást vezettek be az országos főúthálózat több szakaszára
Húsztonnás súlykorlátozást vezettek be január 1-től az országos főúthálózat több szakaszára - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt.
..
MÁV: jövő vasárnap lép életbe az új vasúti menetrend
December 11-én lép életbe az új belföldi és nemzetközi vasúti menetrend, amely szerint egyebek mellett Budapest egyes elővárosi vonalain több járat közlekedik majd - közölte a MÁV-Start.
..
Visszavonta 3-as metróvonal felújítására kiírt tenderét a BKV
Visszavonta a 3-as metróvonal felújítására kiírt tenderét a BKV - derült ki a Közbeszerzési Értesítő hétfői számából.
..
Decembertől három hónapig nem áll meg a metró a Kossuth Lajos téren
December 3-tól várhatóan három hónapon át nem használhatják az utasok a 2-es metró Kossuth Lajos téri állomását - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).
..
A nyári gumik lecserélésének szükségességére figyelmeztet a rendőrség
A biztonságos közlekedés érdekében érdemes idejében lecserélni a nyári gumiabroncsokat télire - figyelmeztetett az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Balesetmegelőzési Bizottság főtitkára .
..
A kormány támogatja az elektromos autók vásárlását
A kormány támogatja az elektromos hajtású autók vásárlását, az idén erre 2 milliárd forintot biztosít - mondta a nemzetgazdasági miniszter szerdán Budapesten egy szakmai fórumon.
2. oldal / összesen: 44