2024.05.02 | Csütörtök
Zsigmond napja

Bank
Keresés
1. oldal / összesen: 1
..
Jövőre is a SZÉP-kártya lehet a legnépszerűbb elem a cafetéria-rendszerben
Jövőre is a SZÉP-kártya lehet a legnépszerűbb elem a cafetéria-rendszerben - közölte a BDO Magyarország.
..
Lezárul a bankjegyek megújítási programja
Lezárul az év végén a bankjegyek megújítási programja, a többletkibocsátás költsége 4-5 milliárd forint volt - mondta Pataki Tibor, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) készpénzlogisztikai igazgatóság igazgatója.
..
Egyre több személyi kölcsönt és áruhitelt vesznek fel az ünnepekhez közeledve
Az utóbbi két hónapban megugrott a fedezetlen, elsősorban kisebb összegű személyi kölcsönök és áruhitelek felvételének száma - mondta a Magyar Nemzeti Bank (MNB) felügyeleti szóvivője.
..
A bankrendszer jövedelmezősége kiemelkedő, de a működési költségeket csökkenteni kell
A magyarországi bankrendszer jövedelmezősége kiemelkedő, de csökkenteni kell a működési költségeket, javítani kell a hatékonyságot - mondta Fábián Gergely, a Magyar Nemzeti Bank ügyvezető igazgatója szerdán azon a sajtótájékoztatón, amelyen a jegybank Pénzügyi stabilitási jelentését mutatták be.
..
Több matekot akarnak a fiatalok – legalábbis, ha pénzügyeikről van szó
Pénzügyi ismeretekre éheznek a fiatalok – derül ki az OTP Nyugdíjpénztár friss, reprezentatív kutatásából. A Z generáció úgy érzi, nem elég felkészült a nagybetűs életre – legalábbis, ami az anyagi ismereteket illeti. Legtöbben már általános- és középiskolás korban megkezdenék a tanulást, amiben nagy szerepet szánnának szüleiknek is.
..
Már csak év végéig lehet fizetni a régi 10 000 forintos bankjegyekkel
Már csak 2019. december 31-ig lehet a készpénzes vásárlásoknál a régi 10 000 forintos bankjegyekkel fizetni, mert december végén a Magyar Nemzeti Bank (MNB) bevonja azokat a forgalomból - közölte a jegybank a honlapján.
1. oldal / összesen: 1