2024.05.02 | Csütörtök
Zsigmond napja

Egyéb hírek
Keresés
1. oldal / összesen: 1
..
Nem lassul a technológiai fejlődés üteme, 2023-ra 49 milliárd eszköz csatlakozik az internethez
A század harmadik évtizedébe lépve sem lassul a technológiai fejlődés üteme, a világ egyik vezető technológiai vállalata, a Cisco előrejelzése szerint 2023-ra 49 milliárd eszköz csatlakozik majd a világhálóhoz és számos új technológia megjelenésére, illetve elterjedésére is lehet számítani a következő évtizedben: például a virtuális és a kiterjesztett valóságtól kezdve a mesterséges intelligencián (AI), az 5G technológián át az autonóm járművek fejlődéséig.
..
A vevők éve lesz 2020 az ingatlanpiacon
Várhatóan a vevők éve lesz 2020 az ingatlanpiacon - mondta Balogh László, az ingatlan.com vezető gazdasági elemzője.
..
Fontos az adatvédelem a hazai vállalkozásoknak, mégsem költenének rá
Az adatvédelmet tartják a legfontosabb biztonsági kihívásnak a hazai technológiai vállalkozások, mégis alig költenének fejlesztésekre – derül ki a SzeBIT informatikai kiállítás résztvevőivel készített felmérésből. A Panda Security kérdőívét kitöltő magyar szakemberek az egészségügyi adatok kiszivárgásától tartanak a legkevésbé.
..
Január elsejétől változnak a levélfeladási díjak
Folytatja a levéltermék-portfólió egyszerűsítését a Magyar Posta, valamint változnak a levélfeladási díjak is 2020. január elsejétől - közölte a posta.
..
Több száz hazai webshop követhet el jogsértést
Nehezen tudnak megfelelni a jogszabályoknak, gyakran milliós büntetéseket kockáztatnak hazai online üzletek százai – hangzott el az EY konferenciáján. Egy hamarosan életbe lépő uniós direktíva további kihívás elé állíthatja az e-kereskedelmi szektor szereplőit.
1. oldal / összesen: 1