2024.05.05 | Vasárnap
Györgyi napja

Bank
Keresés
1. oldal / összesen: 1
..
Ajándékozza a jövőt karácsonyra!
Innovációval készül az év végi befizetési rohamra az OTP Nyugdíjpénztár. Idén novembertől a legnagyobb nyugdíjpénztár tagjai már online, bankkártyájuk segítségével is gyarapíthatják saját, vagy ismerősük, rokonuk nyugdíjcélú megtakarításait.
..
A világ legnagyobb bankjával írt alá stratégiai megállapodást a magyar pénzügyminiszter
Szorosabbra fűzi a pénzügyi kapcsolatokat Magyarország a világ legnagyobb eszközállományú pénzintézetével - jelentette be Varga Mihály, pénzügyminiszter, miután stratégiai együttműködési megállapodást írt alá a Kínai Ipari és Kereskedelmi Bank (ICBC) vezérigazgatójával, Ku Súval.
..
Megváltozott piacon is lendületben az OTP Egészségpénztár
Nem csökken az egészségügyi öngondoskodás iránti igény az OTP Egészségpénztár legfrissebb adatai alapján. Az idei harmadik negyedévben az egyéni befizetések összege 28 százalékkal bővült 2018 azonos időszakához képest. Így, a munkáltatói befizetések csökkenése ellenére az összes befizetés összege a tavalyi szinten maradt. Azonban az OTP Egészségpénztár az úgynevezett célzott támogatásokkal szeretné aktivizálni a munkáltatókat.
..
A következő hetekben a bankok a fix lakáshitelre váltás lehetőségéről küldenek tájékoztatókat
A következő hetekben kapja meg a változó kamatozású jelzáloghiteles ügyfelek többsége a banki tájékoztató levelét arról, hogy a kamatkockázat miatt célszerű lenne fix kamatúvá alakítania szerződését - hívta fel a figyelmet kedden a Magyar Nemzeti Bank (MNB).
..
Ősszel is hasít az OTP SZÉP kártya
Az OTP Pénztárszolgáltató legfrissebb adatai szerint mintegy 13 milliárd forintot költöttek októberben az OTP SZÉP kártyások. Sokan vettek ki szabadságot az iskolai őszi szünet környékén, hogy a szülők is lazíthassanak, rákészülve ezzel az év végi hajrára.
..
Gondoskodó nagymamák és kalandor nagypapák országa lehetünk
Női és férfi elvárások jelentősen különböznek, főleg ha a boldog nyugdíjaskorról van szó. Az OTP Nyugdíjpénztár megbízásából készült kutatásából kiderült, hogy amíg a nők boldogan hátradőlnének, addig a férfiak még új dolgokat próbálnának ki időskorukban.
1. oldal / összesen: 1