2024.05.18 | Szombat
Erik, Alexandra napja

Kormány
Keresés
2. oldal / összesen: 2
..
Az innováció, a kutatás és a logisztika területén születtek új magyar-kínai megállapodások Pekingben
Magyarország és Kína a befektetések, a kínai vállalatok magyarországi megjelenése, a közlekedés, az oktatás-kutatás, a pénzügy és a kultúra területeken folyó együttműködés további erősítését szolgáló eredményekről számolt be Palkovics László innovációs és technológiai miniszter kedden Pekingben, az újabb együttműködési megállapodások aláírása alkalmából.
..
újabb 2,4 milliárd forint támogatás a kisvállalkozások munkahelyteremtésére
Mintegy 150 vállalkozás összesen 2,4 milliárd forint támogatást nyert el a kis- és középvállalkozások munkahelyteremtését segítő programban, ez 3000 munkahely létrehozásához vagy megőrzéséhez járul hozzá - jelentette be Varga Mihály.
..
A támogatások hatékonyabb elosztását ígéri az új kis- és középvállalkozói stratégia
Hatékonyabbá teszi a magyar tulajdonú cégek megerősítését szolgáló források felhasználását a kormány új kis- és középvállalkozói (kkv) stratégiája - mondta az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM)gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára.
..
Elnyerte végső formáját az online számla rendszer
Elnyerte végső formáját az online számla rendszer, a Nemzeti Adó-és Vámhivatal (NAV) valós idejű számlaadat-szolgáltatás támogatására fejlesztett rendszere, a 2.0 verziószámot viselő csomag jelentős változásokat hoz - hívja fel a figyelmet a Deloitte.
2. oldal / összesen: 2